Postres

El nostre origen i la cultura  gastronòmica del nostre entorn ens va inspirar per crear la línia de postres tradicionals La Fageda, un final dolç que converteix  qualsevol dinar o sopar, en un àpat molt especial.

Elaborem les nostres varietats de postres seguint les receptes tradicionals, amb productes de primera qualitat i amb la llet fresca de les nostres vaques com a principal matèria prima. Sigui on sigui que en gaudiu, la seva textura i sabor de sempre us faran sentir com a casa!

Crema La Fageda

Crema de xocolata

Flam d’ou

Flam de vainilla

Unes postres amb moltes possibilitats
Les cremes La Fageda s’inspiren en receptes tradicionals. La primera cullerada us transportarà a les cuines dels vostres avis i àvies i us farà sentir com nens per un moment. Elaborant-les amb ingredients de gran qualitat, aconseguim dues varietats diferents que bé poden degustar-se soles o bé acompanyades d’altres complements com la nata muntada, la galeta o el crocant. Deixeu anar la vostra imaginació i transformeu un producte tradicional en unes postres sorprenents, a l’alçada de les propostes de la gran gastronomia d’avui.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials