Melmelades

Hem tornat a l’origen per recuperar els sabors més intensos de les melmelades de sempre. Amb ingredients 100% naturals com el sucre de canya i el suc de llimona, les nostres melmelades incorporen entre el 52% i el 63% de fruita seleccionada segons varietat i origen, per això són extres en fruita, extraordinàries en gust! A més, les elaborem sense conservants ni colorants. Tasteu-les i gaudiu d’una textura untuosa, consistent i amb trossos de fruita que no hem deixat acabar de desfer. El nostre secret? La bona fruita cuita lentament.

Melmelada extra de maduixa de temporada

Melmelada extra de préssec de vinya

Melmelada extra de pera de Lleida

Melmelada extra de pruna clàudia

Melmelada extra de figa negra

Melmelada extra de tomàquets de l’horta

Melmelada extra de fruits vermells de bosc

Assortit de melmelades

Fruita madura cuita “a la cassola”
Les nostres melmelades són aparentment simples però molt autèntiques, ja que les elaborem de forma totalment artesanal coent la fruita madura “a la cassola”. Sí, heu llegit bé, “a la cassola”! Un cop trossejada o triturada, la fuita es cou a foc ben lent per a que vagi fent xup xup fins arribar al seu punt òptim, sempre sota la nostra supervisió contínua.
Unes melmelades extra ideals per esmorzar
Les nostres melmelades són ideals per esmorzar, i podeu menjar-les de moltíssimes maneres diferents! Amb torrades, damunt d’unes crepes o panqueques, donant un toc de sabor a un pa de pessic o qualsevol altre pastís, o fins i tot combinades amb els nostres iogurts.

Per què un envàs amb etiqueta transparent?

Quan vam començar a produir melmelades teníem clar que la protagonista no podia ser cap altra que la fruita, una fruita que seleccionem en origen buscant la màxima qualitat. Per això, vam decidir que les envasaríem en vidre i amb una etiqueta transparent per a mostrar-vos el seu contingut. No hi ha res més apetitós que contemplar aquesta melmelada artesanal en tota la seva esplendor!
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials