Actualitat
15 juny 2022
Neix Arrelats, una nova comunitat que permet gaudir de La Fageda en exclusiva
La Fageda posa en marxa el projecte Arrelats, una nova comunitat que té l’objectiu de reunir les persones que comparteixen el sentit i els valors del projecte.
Llegir més
31 maig 2022
Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona, visita La Fageda i celebra la col·laboració històrica entre les dues entitats
Frederic Gómez recorda els inicis de la col·laboració entre La Fageda i el Banc dels Aliments de Girona, coincidint amb el seu últim any de presidència.
Llegir més
27 maig 2022
El consumidor post pandèmia busca marques transparents i honestes i conèixer el valor pel qual paga, segons la jornada sobre Gran Consum organitzada per La Fageda
La Fageda ha organitzat una jornada dirigida als seus clients de Gran Consum sobre les noves tendències de compra, el comportament del consumidor i el paper de la distribució en l’era de la post pandèmia.
Llegir més
23 maig 2022
Maria Colón participa en la jornada ‘Ocupació i col·lectius vulnerables’, organitzada per Club Diari de Mallorca i Fundació “la Caixa”
En la sessió, tres entitats diferents van parlar de la generació i gestió d'oportunitats laborals estables per a col·lectius vulnerables.
Llegir més
29 abril 2022
La Fageda, al Top 25 de les empreses de l’estat més responsables en l’àmbit social
Es tracta del rànquing de Merco, que de forma anual dona a conèixer les 100 empreses més responsables en l'aplicació dels criteris ESG (medi ambient, social i bon govern).
Llegir més
29 març 2022
Visita’ns a l’Alimentària 2022
Amb moltes novetats de productes, entre elles un iogurt especial en homenatge als 40 anys del nostre projecte, i un showcooking serem presents la setmana vinent a Alimentària 2022. Ens trobareu al pavelló 3, carrer B i estand 975. Serà un plaer retrobar-nos! Aquests dies us anirem avançant les novetats! #Alimentaria2022
Llegir més
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials