Actualitat
09 març 2023
Rebem el ‘Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència’ del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya
El Col·legi destaca el nostre projecte per l’assoliment d’uns compromisos en transparència que “van molt més enllà dels mínims legals establerts” pel marc normatiu actual.
Llegir més
01 març 2023
Obrim les inscripcions d’una nova Jornada sobre el Model Fageda, que aquest 2023 celebra la seva XX edició
El 21 d’abril a La Fageda organitzem la XX Jornada sobre el Model Fageda, una iniciativa dirigida a emprenedors socials, que compta amb 15 places disponibles.
Llegir més
01 març 2023
La Fageda llança un sorteig d’un vol en globus, una visita i un lot de productes per a les persones de la comunitat Arrelats
Us convidem a participar en el sorteig d’un vol en globus, una visita per les nostres instal·lacions i un lot de productes de La Fageda.
Llegir més
08 febrer 2023
Explorem nous mercats pels nostres iogurts amb l’objectiu d’enfortir el projecte social
Després de 40 anys de trajectòria del nostre projecte social i 30 anys elaborant làctics, fem un pas més amb la comercialització dels nostres iogurts a la Comunitat Valenciana i a Madrid.
Llegir més
23 gener 2023
30 anys de la posada en marxa de la fàbrica de iogurts i de les primeres comandes als hospitals
El mes de gener de 1993, vam posar en marxa la nostra fàbrica de làctics i uns dies més tard, sortien els primers iogurts cap a l’Hospital Vall d’Hebron.
Llegir més
10 gener 2023
L’entrevista de Cristóbal Colón, president i cofundador de La Fageda, a La Contra de La Vanguardia
Us convidem a llegir l'entrevista que li fa el periodista Lluís Amiguet a Cristóbal Colón, president i cofundador de La Fageda, a La Contra de La Vanguardia.
Llegir més
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials