Actualitat
06 setembre 2022
Consolidem les activitats d’equinoteràpia i posem en marxa un Pla de Salut gràcies als ajuts concedits per Dipsalut
Dipsalut, l'Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona, ha atorgat dos ajuts per valor de 8.385,94 euros al nostre projecte social.
Llegir més
02 setembre 2022
Presentem La Fageda en el congrés Arbinger Summit 2022, celebrat a Estats Units
Sílvia Domènech, directora general adjunta, i Anna Monells, gerent de l'Àrea Social, van compartir el nostre recorregut i afany per millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat.
Llegir més
01 setembre 2022
Organitzem una nova jornada sobre el model Fageda amb un format més innovador
La XIX Jornada sobre el Model Fageda tindrà lloc el 4 de novembre a Mas Els Casals (Santa Pau) i té l’objectiu de crear un espai d’intercanvi d’experiències entre emprenedors.
Llegir més
30 agost 2022
Aquest estiu hem obert les portes a més de 13.000 persones, que han conegut el projecte de La Fageda l’any que celebrem el 40è aniversari
Durant els mesos de juny, juliol i agost de 2022, més de 13.000 persones han visitat les instal·lacions de La Fageda a Santa Pau (Garrotxa).
Llegir més
15 juny 2022
Neix Arrelats, una nova comunitat que permet gaudir de La Fageda en exclusiva
La Fageda posa en marxa el projecte Arrelats, una nova comunitat que té l’objectiu de reunir les persones que comparteixen el sentit i els valors del projecte.
Llegir més
31 maig 2022
Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona, visita La Fageda i celebra la col·laboració històrica entre les dues entitats
Frederic Gómez recorda els inicis de la col·laboració entre La Fageda i el Banc dels Aliments de Girona, coincidint amb el seu últim any de presidència.
Llegir més
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials