Actualitat
23 maig 2022
Maria Colón participa en la jornada ‘Ocupació i col·lectius vulnerables’, organitzada per Club Diari de Mallorca i Fundació “la Caixa”
En la sessió, tres entitats diferents van parlar de la generació i gestió d'oportunitats laborals estables per a col·lectius vulnerables.
Llegir més
29 abril 2022
La Fageda, al Top 25 de les empreses de l’estat més responsables en l’àmbit social
Es tracta del rànquing de Merco, que de forma anual dona a conèixer les 100 empreses més responsables en l'aplicació dels criteris ESG (medi ambient, social i bon govern).
Llegir més
29 març 2022
Visita’ns a l’Alimentària 2022
Amb moltes novetats de productes, entre elles un iogurt especial en homenatge als 40 anys del nostre projecte, i un showcooking serem presents la setmana vinent a Alimentària 2022. Ens trobareu al pavelló 3, carrer B i estand 975. Serà un plaer retrobar-nos! Aquests dies us anirem avançant les novetats! #Alimentaria2022
Llegir més
08 març 2022
Sílvia Domènech, directora general adjunta de La Fageda, entre el top 10 de directives més rellevants a Espanya
Figura en el top 10 de directives més rellevants a Espanya per la seva aposta per la sostenibilitat, segons el rànquing de l'Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada.
Llegir més
24 gener 2022
Estrenem una nova web coincidint amb la celebració dels 40 anys de La Fageda
Estrenem aquesta nova pàgina web més adaptada als temps actuals, que presenta una interfície més moderna, intuïtiva i dinàmica per garantir una millor experiència d’usuari.
Llegir més
10 gener 2022
Ampliem la família de iogurts i traiem al mercat el sense lactosa amb gust de maduixa
Llegir més
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials