Visites

Veniu a conèixer el món Fageda. Us ensenyarem el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels nostres productes

Visitant La Fageda us explicarem la història i l’actualitat del nostre projecte, veureu la granja, les vaques, els camps de pastura i coneixereu com elaborem els nostres iogurts, postres i melmelades, que podreu tastar. Amb més de 40.000 visitants cada any, el Servei d’Atenció al Visitant us ofereix una experiència tant sorprenent com acollidora, i tant pedagògica com entretinguda.

Quin tipus de visites us oferim?

Visita Fageda

Pensada per conèixer el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels nostres productes, que podreu tastar.
Per a tots els públics. Adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i per a famílies amb cotxet.
Caps de setmana, festius i, a l’estiu, també entre setmana.

Petits grangers

Els protagonistes són els més petits de la casa, que preparen i donen la llet a les nostres vedelles i porten el farratge a les vaques adultes. A més, petits i grans podreu visitar les nostres instal·lacions i conèixer el projecte de La Fageda.
Per a tots els públics i centrada en els infants d’entre 3 i 8 anys. Adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i per a famílies amb cotxet.
Caps de setmana, festius i, a l’estiu, també entre setmana.

La Fageda en ruta

A més de conèixer el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels productes, us proposem endinsar-vos a l’emblemàtic bosc de La Fageda d’en Jordà, gaudir de les seves curiositats, i conèixer la seva flora i fauna.
Per a tots els públics. No adaptada per a persones amb mobilitat reduïda ni per a famílies amb cotxet.
Caps de setmana, festius i, a l’estiu, també entre setmana.

Visites d’Arrelats

Activitats i visites pensades per tothom i fetes per gaudir de La Fageda de forma diferent. Podreu gaudir d'experiències exclusives a les nostres instal·lacions, a banda d'anar a la granja i fer degustacions dels nostres productes.
Per a tots els públics
Dates concretes

Visites per a centres educatius i agències

Visites per a conèixer el projecte de La Fageda, els nostres espais i el procés d’elaboració dels productes. N’oferim de diferents modalitats, des d’una visita més general fins a d’altres que permeten aprofundir en aspectes més concrets, com el model empresarial o el projecte d’inserció sociolaboral.
Per a tots els nivells educatius.
Entre setmana, durant el curs escolar.

Jornades de formació per a emprenedors socials

Jornada a la nostra finca per conèixer en profunditat el projecte socioempresarial i compartir experiències amb el fundador i directius de La Fageda.
Per a professionals del sector o persones interessades a emprendre un projecte social.
Dues edicions anuals.

Com arribar a La Fageda?

La Fageda es troba enmig de La Fageda d’en Jordà, a la localitat de Santa Pau a la Garrotxa. Per gaudir al màxim del nostre entorn, us recomanem que vingueu a peu o en bicicleta utilitzant els itineraris del parc natural. Si voleu venir en transport públic, teniu a la vostra disposició el bus dels volcans. Per venir amb un vehicle a motor necessiteu el codi d’accés que us facilitem en fer la reserva.

Us han quedat dubtes sobre les visites?

Si després de llegir la informació sobre les diverses visites us queda algun dubte, podeu consultar el nostre apartat de Preguntes freqüents. També podeu trucar-nos al 972 681 011, de dimarts a diumenge de 9 a 15 h.

Completeu la visita i gaudiu de la Garrotxa!

La comarca de la Garrotxa, on es troba La Fageda, és un territori ric en cultura i paisatge, albergant una de les zones més boscoses de Catalunya i més de 40 volcans i colades de lava.

Completeu la vostra visita a La Fageda amb altres activitats que us permetin gaudir d’un territori únic i d’una oferta cultural i gastronòmica inigualable.

La botiga de La Fageda

Durant la teva visita podràs descobrir i adquirir directament tots els nostres productes a la botiga ubicada al Servei d’Atenció al Visitant: iogurts, postres, melmelades i gelats!
També hi trobaràs obsequis elaborats pel nostre Centre de Teràpia Ocupacional i totes les nostres publicacions.

 

Per un turisme sostenible

La nostra finca es troba dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i per aquest motiu estem adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

 

La CETS defineix 6 objectius generals de desenvolupament turístic per a tota la comarca de la Garrotxa:

 

1. DESENVOLUPAR UNA POLÍTICA DE QUALITAT
2. ORDENAR I GESTIONAR LA FREQÜENTACIÓ TURÍSTICA
3. PROMOURE, COMUNICAR I DESENVOLUPAR UN MÀRQUETING RESPONSABLE
4. FORMAR, EDUCAR I SENSIBILITZAR
5. PROTEGIR EL PATRIMONI
6. DONAR SUPORT A L’ECONOMIA LOCAL I MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DELS HABITANTS

 

Us demanem, doncs, que abans de venir tingueu presents totes les recomanacions que trobareu al correu electrònic de confirmació de la vostra reserva.

 

Amb el suport de:         Example1


Example1     La Fageda Fundació

 

La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013
 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials