Formació per a persones interessades en l’emprenedoria social

Fruit del gran interès que generava el model La Fageda entre diferents grups d’emprenedors socials així com representants d’empreses i organitzacions amb responsabilitat social, vam decidir crear un servei de formació en forma de jornades.
Aquestes jornades tenen per objectiu satisfer aquelles persones i entitats interessades a conèixer la història, l’evolució i les claus que han marcat l’èxit del nostre projecte social. Des que vàrem iniciar-les la tardor del 2012, centenars de persones procedents de diversos punts de l’Estat I també de l’estranger hi han participat amb un alt grau de satisfacció. Consulta el programa de la jornada prevista pel 21 d’abril.

En què consisteix el servei de Formació en RSC?

· El programa consisteix en una estada a la nostra finca en què els participants visiten les instal·lacions i participen en una sessió formativa amb directius i directives de La Fageda. Tot plegat, esdevé també un espai d’intercanvi d’experiències entre emprenedors.

· L’estada té una durada d’un dia i sempre es realitza el divendres.

· Les places són limitades a 25 persones i es concedeixen per rigorós ordre d’inscripció.

· El preu és de 150€ * i inclou l’esmorzar i el dinar a La Fageda, així com la documentació i els “cafès” de la tarda amb responsables d’Àrea.

* Una part d’aquest import es considera donatiu a la fundació i, per tant, es pot deduir el 80% d’aquest import de la quota a pagar de l’IRPF

Informació d’interès

Per a un millor desenvolupament de la jornada és important participar-hi amb uns coneixements previs sobre la història de la Fageda i la diversitat d’activitats i serveis que porta a terme.

Recomanem especialment la lectura del llibre que resumeix la nostra història i que es consultin també els enllaços del document “Recursos informatius” sobre La Fageda.

També us pot interessar llegir l’article “No surten de La Fageda amb un manual d’instruccions però sí amb l’esperit d’emprenedor més accentuat” de La Vanguardia.

Esteu interessats en el nostre Servei de Formació en emprenedoria social?

Si esteu interessats a contractar el nostre servei de formació, ompliu el formulari i us facilitarem més informació.
Altres serveis La Fageda
Servei de jardineria
El Servei de Jardineria és l’activitat empresarial més antiga del projecte. Es va crear el 1983, quan vam aconseguir el nostre primer contracte amb l’Ajuntament d’Olot per a mantenir les zones verdes de la ciutat. Actualment, treballem tant en espais públics de diversos municipis de la Garrotxa com en finques d’empreses i particulars.
Servei d’Inserció Laboral a l’empresa ordinària
Ens ocupem de gestionar la incorporació de treballadors en situació de vulnerabilitat de la comarca a l’empresa ordinària del nostre territori i de fer-ne el seguiment i la formació necessàries per garantir l’èxit en la inserció. Aquest servei el vam posar en marxa amb l’ajuda del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i en col·laboració amb el programa Incorpora de la Fundació "la Caixa".
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials