Serveis externs de La Fageda

Des de fa més de 30 anys la Fageda presta serveis de jardineria per a diversos ajuntaments i espais públics de la Garrotxa i també treballa per a empreses privades i particulars. Per altra part, des del 2007 disposem d’un servei d’inserció laboral a l’empresa ordinària per a persones en situació de vulnerabilitat i,  des del 2012,  també  oferim jornades de formació per a l’ emprenedoria social.

Servei de jardineria

El Servei de Jardineria és l’activitat empresarial més antiga del projecte. Es va crear el 1983, quan vam aconseguir el nostre primer contracte amb l’Ajuntament d’Olot per a mantenir les zones verdes de la ciutat. Actualment, treballem tant en espais públics de diversos municipis de la Garrotxa com en finques d’empreses i particulars.

Servei d’Inserció Laboral a l’empresa ordinària

Ens ocupem de gestionar la incorporació de treballadors en situació de vulnerabilitat de la comarca a l’empresa ordinària del nostre territori i de fer-ne el seguiment i la formació necessàries per garantir l’èxit en la inserció. Aquest servei el vam posar en marxa amb l’ajuda del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i en col·laboració amb el programa Incorpora de la Fundació "la Caixa".

Formació per a persones interessades en l’emprenedoria social

Oferim jornades de formació per a persones i entitats interessades en l’emprenedoria social. Durant un dia, poden conèixer en profunditat el nostre projecte socioempresarial i compartir experiències i coneixements amb el fundador i diversos membres de la direcció de La Fageda.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials