Arrelats és la comunitat de La Fageda que uneix a totes aquelles persones que comparteixen el sentit i els valors del nostre projecte, que el volen conèixer i gaudir a fons.

Fes-te Arrelat per participar d’experiències úniques, continguts exclusius i ser el primer a estar al dia de totes les novetats.

Benvingut al món de La Fageda!

Experiències exclusives

Gaudeix durant tot l’any d’experiències úniques pensades per continuar coneixent La Fageda amb els cinc sentits!

Fageda i Màgia

Descobreix La Fageda a través d'una visita inèdita, exclusiva i plena de màgia amb el Mag Nani, que us parlarà dels nostres productes i instal·lacions a través de diversos trucs de màgia.
Per a tots els públics: Adults 5€, menors i nens gratuït
Diverses dates disponibles: juliol (durada: 90 minuts)

Música al Mas

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions i a escoltar música clàssica a la nostra finca Mas Els Casals, gaudint d'una experiència única de la mà de 5 grans artistes.
Per a tots els públics: Adults 6.5€, menors i nens gratuït
23 d'octubre (durada: 150 minuts)

Viu i Tasta La Fageda

Veniu a descobrir com elaborem les nostres melmelades! Us hem preparat una visita molt enriquidora a les nostres instal·lacions i un taller per aprendre a preparar la vostra pròpia melmelada.
Per a tots els públics: Adults 4,5€, 1,5€ menors i nens gratuït
27 de novembre (durada: 180 minuts)

Novetats

Estigues al dia de totes les novetats que envolten el món de La Fageda! Coneixeràs abans que ningú els nous productes, activitats i sortejos que hem pensat per a tu.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials