Servei de jardineria

L’origen de la secció de jardineria es remunta a l’any 1983,  quan un grup de treballadors de La Fageda va recuperar l’emblemàtica font de Sant Roc d’Olot. Aquest espai presentava un estat lamentable malgrat ser uns dels llocs d’esbarjo preferits pels olotins.

L’exemplar restauració de la zona va fer que l’Ajuntament i La Fageda signessin un conveni per recuperar altres espais naturals del municipi i per mantenir zones enjardinades. Així va néixer la primera brigada del servei, integrada per nou persones.

Des d’aleshores, la secció més antiga del nostre projecte socioempresarial ha crescut molt. Avui ens encarreguem  del manteniment d’espais tant públics com privats de diversos municipis de la Garrotxa. Ocupa gairebé a una quarantena de persones, organitzades en nou brigades, i des del 2020 està ubicada en una nau de 1000 m² al polígon industrial del barri de Sant Roc d’Olot.

Disposa dels mitjans tècnics i professionals necessaris que garanteixen el correcte desenvolupament del seu treball i, com a conseqüència, un alt grau de satisfacció dels clients.

El treball dels jardiners a la ciutat d’Olot ha estat sovint mereixedor de guardons de Viles Florides, i entre els seus clients hi figuren rellevants empreses de la comarca.

També és la responsable de la conservació dels jardins botànics i de la roureda protegida del Parc Nou d’Olot, del manteniment i neteja d’espais públics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i de treballs de recuperació i neteja de l’Alta Garrotxa.

Quins serveis de jardineria oferim?

MANTENIMENT

  • Manteniment i conservació de jardins i zones verdes, tant públiques com privades
  • Treballs de poda
  • Estassades i neteges
  • Neteja de lleres de rius
  • Treballs forestals
  • Tractaments fitosanitaris

 

NOUS JARDINS

  • Creació de nous jardins
  • Plantacions
  • Instal·lació de regs

Serveis de jardineria destacats

Ajuntament d’Olot: treballs de manteniment dels espais públics municipals, des de l'any 2003
Parc Nou d’Olot: conservació dels jardins botànics i roureda protegida, des de l'any 1985
Parc Natural de la Zona Volcànica: contracte de manteniment i neteja dels espais públics, des de l'any 1989
Can Jordà (la fageda d’en Jordà): contracte de manteniment del fruiterar
Ajuntament de Besalú: realització d'obres municipals i de treballs de jardineria
Treballs de manteniment de jardineria en ajuntaments diversos: Castellfollit de la Roca, Argelaguer, Vall d’en Bas, les Planes i Maià de Montcal
Paratge de la Font Moixina: recuperació ambiental del sector aiguamoixos, l'any 2010
Alta Garrotxa: treballs de recuperació d'espais oberts, anys 2010-2011
Obres noves: parc de Bonavista, jardins de Ca n’Elies, rotondes d’entrada a Olot i recuperació de murs de pedra seca i dels espais oberts per a pastures a la fageda d’en Jordà.

Esteu interessats en el nostre servei de jardineria?

Si esteu interessats a contractar algun dels nostres serveis de jardineria, ompliu el formulari i us facilitarem més informació.
Altres serveis La Fageda
Servei d’Inserció Laboral a l’empresa ordinària
Ens ocupem de gestionar la incorporació de treballadors en situació de vulnerabilitat de la comarca a l’empresa ordinària del nostre territori i de fer-ne el seguiment i la formació necessàries per garantir l’èxit en la inserció. Aquest servei el vam posar en marxa amb l’ajuda del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i en col·laboració amb el programa Incorpora de la Fundació "la Caixa".
Formació per a persones interessades en l’emprenedoria social
Oferim jornades de formació per a persones i entitats interessades en l’emprenedoria social. Durant un dia, poden conèixer en profunditat el nostre projecte socioempresarial i compartir experiències i coneixements amb el fundador i diversos membres de la direcció de La Fageda.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials