Servei d’Inserció Laboral a l’empresa ordinària

El Servei d’Inserció Laboral, el SIL, creat el 2007, és un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral de les persones al mercat ordinari de treball.

Treballa en col·laboració amb el teixit empresarial de la comarca conciliant les necessitats de les empreses i les de les persones que es troben en recerca de feina.

Què fem des del SIL?

  • Orientem les persones i per a elles dissenyem itineraris personalitzats d’inserció laboral a través d’una valoració competencial.
  • Formem en competències bàsiques, transversals i tècniques.
  • Oferim un entorn de treball real en el qual la persona desenvolupa les seves competències laborals, com a pas previ a la contractació a l’empresa.
  • Acompanyem a les persones i a les empreses, a través de la metodologia de Treball amb Suport durant tot el procés d’inserció: adaptació al lloc de treball i seguiment posterior.
  • Treballem en xarxa amb els agents clau i les entitats del territori.

 

Subvenció pel programa “Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental. Projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i objecte de cofinançament per part del Fons social europeu.

 

 

Esteu interessats en el nostre Servei d’Inserció Laboral a l’empresa ordinària?

Si esteu interessats, ompliu el formulari i us facilitarem més informació.
Altres serveis La Fageda
Servei de jardineria
El Servei de Jardineria és l’activitat empresarial més antiga del projecte. Es va crear el 1983, quan vam aconseguir el nostre primer contracte amb l’Ajuntament d’Olot per a mantenir les zones verdes de la ciutat. Actualment, treballem tant en espais públics de diversos municipis de la Garrotxa com en finques d’empreses i particulars.
Formació per a persones interessades en l’emprenedoria social
Oferim jornades de formació per a persones i entitats interessades en l’emprenedoria social. Durant un dia, poden conèixer en profunditat el nostre projecte socioempresarial i compartir experiències i coneixements amb el fundador i diversos membres de la direcció de La Fageda.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials