Actualitat
21 juny 2023

Ampliem la gamma de gelats amb tres exquisides i refrescants innovacions

Tretze anys després del llançament dels primers gelats, complimentem la nostra gamma de postres refrigerats amb tres noves referències de gelats en terrines de 500 ml: Caramel amb ametlles garapinyades al punt de sal’, ‘Maduixes amb nata’ i ‘Galetes de xocolata. Tres nous gelats elaborats al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb llet fresca i ingredients seleccionats de gran qualitat.

Aquestes tres noves referències s’uneixen a les quatre varietats de gelats que comercialitzem (iogurt natural, pastís de formatge, vainilla amb nous de macadàmia i xocolata negra). A més, disposem de vuit referències més de gelats en format reduït, en terrines individuals de 100 ml (torró d’ametlla, iogurt amb maduixes, iogurt amb llimona, cafè, crema, vainilla amb nous de macadàmia, iogurt natural i xocolata negra). Des d’aquest juny, els tres nous gelats estan disponibles als principals supermercats de Catalunya (Bon Preu, Caprabo, Consum, Carrefour, El Corte Inglés i Alcampo).

El nou gelat de maduixes amb nata destaca pel seu gust intens, elaborat amb llet, nata i maduixes com a principals ingredients per recrear una recepta clàssica. El gelat de caramel amb ametlles garapinyades al punt de sal és una excel·lent combinació gourmet entre el dolç caramel i la cruixent i salada ametlla garapinyada. Una combinació explosiva de sabors, que captivarà als amants dels postres gelats. Per últim, el gelat de galetes de xocolata està pensat per als més llaminers. En cada cullerada, es pot gaudir d’una suau base i abundants trossets de galetes de xocolata.

El secret de les nostres varietats de gelats està en la selecció de la fruita natural al seu punt òptim de maduració per aconseguir un gust encara més autèntic. A l’obrador, la fruita es converteix en puré i s’incorpora a la base de iogurt, mantenint alguns trossets que sorprendran el paladar del consumidor. Elaborem els gelats amb llet i nata d’origen local. A més, en cap dels productes es treballa amb llet reconstituïda, s’opta sempre per llet fresca, i tampoc s’incorporen colorants ni conservants.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials