Iogurts naturals

Iogurts naturals

El iogurt natural és el nostre iogurt de sempre, el iogurt de granja tradicional que va donar vida a La Fageda. Reconeixible i molt apreciat per la seva textura única, consistent a la cullera i cremós a la boca, i pel seu punt baix d’acidesa. El trobareu en diferents varietats: naturals, amb diferents gustos, i ensucrat pels més llaminers, però sempre blanc. No conté conservants ni colorants, per això és un iogurt de granja 100% natural.

Iogurt natural orígens

Iogurt natural

Iogurt natural amb sucre de canya

Iogurt natural ensucrat

Com elaborem els nostres iogurts naturals?

Per elaborar els nostres iogurts, barregem la llet fresca de les nostres vaques amb els ferments que n’impulsaran la transformació. Aboquem la barreja als envasos i els deixem fermentar fins a 3 hores dins la càmera que anomenem forn, a una temperatura de 45ºC.

A continuació, es fa el control de pH i, si el grau d’acidesa és l’adequat, els iogurts passen al túnel de fred. Allà es fa un segon control de pH i després es porten a la càmera frigorífica. Finalment, el iogurt s’envasa dins del seu envàs i ja queda llest per a ser distribuït als punts de venda.

El iogurt natural, el primer iogurt de granja de La Fageda

L’any 1993 la Fageda va iniciar la fabricació de iogurts naturals elaborats amb la llet obtinguda de les vaques de la granja. Inicialment, es produïen 50.000 unitats a la setmana, i la primera comanda es va destinar a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest va ser l’inici d’un exitós projecte social i empresarial que avui continua creixent.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials