Blog
07 agost 2019

De quan fa 25 anys els iogurts de La Fageda comencen a jugar a primera divisió

 

Aquest 2019 es compleixen  25 anys de l’entrada dels nostres iogurts al mercat de la gran distribució, o sigui, a ser presents en les prestatgeries dels comerços. Un any abans, La Fageda emprenia l’aventura d’elaborar-los, i el seu destí   eren sobretot grans hospitals i per tant, els consumien els pacients d’aquests centres. No va ser fins un any llarg després, que els iogurts varen començar a ser visibles als lineals de les grans superfícies. Fer aquest salt, la voluntat d’anar a parar a les neveres de les llars, era transcendental per aconseguir consolidar el projecte, i tant transcendental i necessari com difícil i complex.

 

L’any 1994 la marca La Fageda feia el seu debut a primera divisió.

 

Com de difícil va ser assolir aquest repte? Quina garantia hi havia que tot i ser presents als lineals dels comerços unes mans decidissin estirar el producte i endur-se’l a casa? Quin impacte psicològic va suposar per la gent de La Fageda aquest pas? I un cop al gran consum, com es promouen per donar-los a conèixer?

 

Per respondre aquestes preguntes us volem compartir aquest moment clau de la nostra història, que va ser un autèntic punt d’inflexió. I ho fem amb un dels capítols del llibre Història d’una bogeria. Porta per títol  “Això no funcionarà“. Per sort, el que no va funcionar va ser el presagi.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials