Packs de diferents varietats de gelat

Packs de diferents varietats de gelat

A banda de les varietats de gustos individuals, també us oferim packs amb terrines de 100 ml per a que pugueu gaudir de diversos sabors alhora.
El pack amb les tres varietats de gelat de iogurt natural us endinsaran en la intensitat i la cremositat del iogurt i la fruita natural. El pack de xocolata negra amb cacau i vainilla amb nous de macadàmia us aproparà els sabors més tradicionals. Finalment, amb el pack de gelats de crema, torró i cafè gaudireu d’unes postres sofisticades i, per descomptat, delicioses.

Pack de gelats: varietats de gelat de iogurt natural

Pack de gelats: varietats de gelat de crema, cafè i torró

Pack de gelats: Xocolata amb cacau i vainilla amb nous de macadàmia

La millor manera de degustar-los tots

Sabem com n’és de difícil decidir-se només per un sabor, per això vam decidir oferir-vos els packs confeccionats amb diferents varietats de gelats La Fageda. Cada pack conté terrines de 100 ml de cada un dels sabors, per a que gaudiu de petits moments de plaer de la manera més variada!

Organitzeu la vostra pròpia degustació a cegues

Els gelats naturals són unes postres delicioses que sovint poden fer de tancament d’un àpat especial. Què us sembla acabar el dinar amb una degustació a cegues de gelats La Fageda? Escolliu un dels nostres packs de diferents varietats, tapeu-vos els ulls i aventureu-vos a descobrir-ne el gust. La seva naturalitat i sabor intens fa que no sigui gaire complicat, però els més petits segur que passaran una estona divertida!
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials