Blog
10 desembre 2020

El iogurt sense lactosa de La Fageda és el més venut a Catalunya dels de marca de fabricant

Aquest any 2020, el nostre iogurt sense lactosa ha incrementat les vendes un 38% i ja és el més venut dels de marca de fabricant a Catalunya en el mercat de gran consum. Així ho indiquen les dades de gener a octubre, en comparació amb el mateix període de l’any passat.

 

Segons aquestes dades, facilitades per Nielsen, de cada 100 quilos de iogurts sense lactosa venuts als supermercats catalans, 18 són de La Fageda. Una proporció només superada per la suma de tots els sense lactosa de marca blanca.

 

sense lactosa fageda

 

Com s’expliquen, aquests bons resultats?

 

Atribuïm aquest increment a la millora que el nostre Departament d’Innovació va introduir al producte a mitjans de l’any passat. Es van aplicar canvis tant a la textura del sense lactosa com a les seves propietats organolèptiques.

 

De fet, les dades ens diuen que, des d’aleshores, prop de 40.000 noves llars catalanes han començat a consumir el iogurt sense lactosa de La Fageda. Actualment, un 3% de les llars catalanes, 92.100, en compren com a mínim un cop cada any.

 

 

Què té de particular, el nostre iogurt sense lactosa?

 

Des del juny del 2019, és un iogurt cremós, de quall trencat i enriquit amb proteïnes.

 

Són les tres principals diferències respecte al sense lactosa que fabricàvem abans. El que es manté igual és la baixa acidesa que caracteritza tots els nostres iogurts.

 

Per tal que el quall quedi trencat i la textura cremosa, la llet es fermenta, lentament, dins d’un gran tanc.

 

I, perquè el iogurt no tingui lactosa (que és el sucre propi de la llet), a la barreja s’hi afegeix l’enzim lactasa, que trenca les molècules de lactosa.

 

També, el canvi de formulació va venir acompanyat d’un canvi d’imatge. El color distintiu del packaging d’aquest iogurt és el morat, quan abans era el fúcsia.

 

Us convidem, com no, a tastar-lo! I us deixem aquesta infografia que parla de la intolerància a la lactosa.

 

 

 

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials