Actualitat
21 juliol 2020

Una nova imatge, més divertida i dinàmica, pels gelats de La Fageda que compleixen 10 anys

Aquest 2020, coincidint amb el seu desè aniversari, els gelats de La Fageda estrenen imatge. El packaging dels 8 gustos de gelats que elaborem presenta un “look” que realça la proximitat de la nostra marca, la qualitat dels seus ingredients, la manera com elaborem aquests productes i les bones pràctiques en els nostres processos.

 

 width=

En resum, volíem que els nostres gelats parlessin més de nosaltres i en això es va centrar el disseny de la nova imatge que incorporem a poc a poc al mercat. Un disseny ideat pels creatius de Neorg. “La nova línia de packaging busca transmetre la informació real del producte, de manera clara, honesta i, en aquest cas, un punt més divertida… Al cap i a la fi el gelat sempre és un plaer i sovint és còmplice d’endolcir qualsevol moment de la vida!”, explica Ignasi Casadevall, director creatiu de Neorg.

 

“Per això hem escollit una cromàtica de colors vius i clarament diferents per a cada un dels gustos, que més enllà de conferir als gelats una estètica visual més divertida i dinàmica, busca que el consumidor pugui reconèixer còmodament el que busca”, afegeix l’Ignasi.

 

També en aquesta línia, el disseny pretén clarificar els ingredients principals de cada un dels gelats a través d’elements de fotografia i il·lustració, i sobretot, explicar els gustos 100% naturals que caracteritzen els nostres gelats. A través d’un nou element, el “sabies què?” dediquem un espai exclusiu a explicar la simplicitat i naturalitat de les nostres receptes, que donen un caràcter tan especial als gelats de La Fageda.

 

I, com sempre, en el packaging, convidem a tothom a visitar-nos.

 

 

 width=

 

Amb “el nou vestit” el consumidor sap, al primer cop d’ull, que fem els gelats amb llet fresca de les nostres granges i que les infusions naturals  que fem servir les elaborem al nostre obrador. És el cas, per exemple, de la infusió de baines de vainilla natural del gelat de vainilla amb nous de macadàmia o de la ratlladura de llimona natural, canyella i vainilla del gelat de crema. O sap també que el de xocolata negra incorpora un 80% de cacau.

 

En línia amb la nostra política de millora continua i en pro de la sostenibilitat, els envasos continuen essent de cartó. El cartó usat procedeix de boscos gestionats de manera sostenible (en el revers es pot veure el logotip de PEFC, associació molt rellevant que treballa arreu del món per a la sostenibilitat forestal).

 

Els gelats de La Fageda els presentem en formats de 100 ml, de 500 ml i també en 3 assortiments diferents, el llaminer, el clàssic i el de iogurt.

 width=
La història dels nostres gelats es remunta a l’any 2009, quan amb la voluntat de salvar els llocs de treball d’un Centre Especial de Treball ubicat a Badalona que elaborava aquest producte, vàrem absorbir en aquell moment la plantilla de treballadors. L’any 2010, els vàrem començar a comercialitzar amb la nostra marca i el 2014 vàrem traslladar la producció a les nostres instal·lacions de Santa Pau.

L’any passat en vàrem elaborar 101.000 quilos, una part ells destinats al canal d’hostaleria i restauració.

 width=

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials