Actualitat
09 març 2023

Rebem el ‘Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència’ del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Hem estat guardonats pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) pel nostre “compromís en comunicació” en l’àmbit de la transparència. El Col·legi valora “la quantitat i la qualitat” de la informació present en el nostre lloc web i, alhora, posa èmfasi en l’assoliment d’uns compromisos en transparència que “van molt més enllà dels mínims legals establerts” pel marc normatiu actual.

El CCJCC concedeix amb una periodicitat anual el “Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència”. La iniciativa reconeix a professionals i a entitats públiques i privades que han desenvolupat eines de comunicació favorables i promotores de la transparència en la gestió i retiment de comptes.

Aquesta setmana, Antoni Gómez, president dels auditors catalans, ha fet entrega del guardó a Sílvia Domènech Arimany, directora general adjunta del nostre projecte. Gómez ha destacat que “el lloc web de la Fageda, amb molta informació i molt ben estructurada, destaca per la seva transparència corporativa al servei de la societat”. Domènech, per la seva banda, ha subratllat que “la transparència de la nostra gestió forma part des de l’inici, dels nostres valors com a institució”.

A més a més, des del Col·legi consideren que “La Fageda és un magnífic exemple de gestió d’una entitat que desenvolupa un projecte d’interès social amb una excel·lent gestió empresarial, i ho fa compatible amb el manteniment d’una comunicació oberta i transparent”.

La promoció d’eines de lluita contra la corrupció a través de la comunicació, la creació d’eines de transparència a través de les xarxes socials i la construcció de canals comunicatius de bones pràctiques en transparència, entre altres, són alguns dels aspectes que reconeix el guardó impulsat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

Des de La Fageda, ens sentim molt agraïts de rebre aquesta distinció, ja que estem convençuts que la transparència genera confiança i, per a nosaltres, és un compromís i una actitud amb tots els nostres públics.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials