Actualitat
19 setembre 2023

Inaugurem “La Granja de La Fageda”, un servei de bar cafeteria a Olot per continuar generant ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat

Dissabte passat vam inaugurar “La Granja de La Fageda“, un nou servei de cafeteria granja que hem posat en marxa a la Plaça Mercat d’Olot. Una iniciativa que permetrà continuar generant ocupació amb sentit per a persones de la Garrotxa que es troben en situació de vulnerabilitat, especialment persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb trastorn mental.

El servei de cafeteria granja està especialitzat en esmorzars i berenars de qualitat, en el qual se serviran cafès, entrepans, brioixeria, batuts de iogurt i begudes. S’hi ofereixen productes de proximitat, gràcies a col·laboracions amb diferents botiguers d’Olot i altres comerços de la comarca. Estarà obert al públic de dilluns a dissabte amb un equips que es distribuirà en torns de matí i tarda.

Silvia Domènech, directora general de La Fageda, en destaca que “és un nou servei molt important pel nostre projecte i per a les persones de la nostra comarca en situació de vulnerabilitat, sobretot per tres raons. Perquè és un lloc des d’on podem continuar creant ocupació, i per contribuir a construir una societat més inclusiva i a reduir prejudicis, i perquè ens permet reforçar la nostra presència a la comunitat.”

Gemma Canalias, regidora d’Ocupació, Formació, Comerç, Empresa i Talent de l’Ajuntament d’Olot va destacar per la seva banda en la inauguració “l’orgull” de comptar amb aquest servei en la plaça mercat perquè suposarà un salt qualitatiu.

El nostre objectiu, també és aprofitar la cafeteria granja, ubicada al centre d’Olot, per oferir-hi altres activitats per a tots els públics, com tallers d’elaboració de receptes amb productes de La Fageda i altres sobre sensibilització en alimentació saludable i malbaratament alimentari.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials