Actualitat
03 abril 2023

Cristóbal Colón rep la medalla d’or de la Villa de Zuera per la seva trajectòria professional

L’Ajuntament de Zuera, el poble aragonès on va néixer Cristóbal Colón, president de La Fageda, li ha atorgat la medalla d’or per la seva trajectòria professional. L’acte d’entrega va tenir lloc el passat divendres 31 de març en el Teatre Reina Sofía de Zuera, i va ser presidit pel president de la Diputació Provincial de Saragossa, Juan Antonio Sánchez Quero, i l’alcalde de Zuera, Luis Zubieta, acompanyat per la Corporació Municipal.

El reconeixement es va anunciar el passat 23 de març en el ple extraordinari del consistori, on l’alcalde va destacar que durant molts anys, Cristóbal ha exercit una gran labor: “Tant en l’àmbit de la salut com en l’àmbit social, és un referent mundial en gestió social“. També va subratllar que La Fageda s’ha “convertit en un referent empresarial“.

L’any 2019, Cristóbal Colón ja va ser pregoner de la festa major de Zuera. Des de La Fageda estem molt agraïts per aquest nou reconeixement i també, per les paraules que ens ha adreçat el consistori del poble aragonès.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials