Actualitat
10 gener 2022

Ampliem la família de iogurts i traiem al mercat el sense lactosa amb gust de maduixa

Us portem notícies molt fresques. Des de La Fageda ampliem la nostra família de iogurts i aquest mes de setembre, traiem al mercat una nova referència: el Sense lactosa amb gust de maduixa

 

La gran acceptació del nostre iogurt natural sense lactosa – actualment, és el més venut a Catalunya d’aquesta gamma – i les peticions que consumidors de la marca ens han fet arribar demanant ampliar aquesta família, ens han dut a posar al mercat el sense lactosa amb gust de maduixa. La nova referència també és de textura cremosa, té una acidesa molt equilibrada i incorpora el mateix aroma natural de maduixa que la resta dels nostres iogurts amb aquest gust.

Tots aquests atributs s’han assolit garantint que el producte conté un percentatge de lactosa inferior al 0,01%, dada que el fa molt apte per a les persones intolerants a la lactosa“Ens satisfà molt poder complir amb les demandes dels nostres consumidors i això és el que hem fet ampliant la família dels iogurts sense lactosa que més endavant seguirà presentant novetats”, explica Francesc Galí, director de màrqueting i comercial.

 

El treball dut a terme pel Departament d’Innovació de La Fageda també farà possible que aquesta tardor es posi al mercat el Iogurt natural amb gust de fruites del bosc, que se sumarà als de maduixa, llimona, plàtan i préssec.

 

Aquestes novetats s’afegeixen a dos rellançaments que hem dut a terme abans de l’estiu en dues de les nostres famílies de iogurts, la dels líquids i la dels desnatats.

 

El nou iogurt sense lactosa amb gust de maduixa estarà disponible als lineals dels comerços a partir del 28 de setembre.

El nou iogurt sense lactosa amb gust de maduixa estarà disponible als lineals dels comerços a partir del <strong>28 de setembre</strong>.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials