Blog
15 juliol 2019

L’embalatge dels nostres iogurts i els envasos dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de forma sostenible

Des d’aquest estiu tant el cartró que protegeix els packs dels productes làctics (iogurts, bífidus i postres), com  el dels envasos de 100 ml i 500 ml  dels nostres gelats, provenen de boscos gestionats de manera responsable. La decisió d’utilitzar aquests tipus de cartró respon a la voluntat de La Fageda d’apostar per a la millora contínua en matèria de sostenibilitat.

 

L’embalatge dels nostres làctics, que utilitzem per a comercialitzar-los en botigues i en grans superfícies (no així per a col·lectivitats, restauració i hostaleria), disposa de la certificació FSC Forest Stewardship Council, FSC, és una organització global, sense ànim de lucre, dedicada a promoure la gestió forestal responsable en tot el món.

El cartró dels envasos de gelats té la certificació PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification,  una associació mundial que també treballa per a la sostenibilitat forestal.

 

Per tal que els nostres clients i consumidors coneguin aquesta procedència, el packaging d’aquests productes incorpora el logotip corresponent d’ambdues  organitzacions.

Una vegada utilitzats, cal doncs, dipositar-los al contenidor blau.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials