Blog
21 juny 2021

La Fageda: un bosc, una gent

“Saps on és La Fageda d’en Jordà?”. La Carme Jordà, cofundadora de La Fageda, us llança aquesta pregunta. I és que si feu un passeig per l’orografia de la comarca de La Garrotxa, és inevitable localitzar una zona verda i profunda, amb caràcter propi, on el bosc s’imposa i esdevé el gran protagonista: La Fageda d’en Jordà.

 

“I al mig de La Fageda, hi som nosaltres. Enciams i pastanagues, vaques, llet i iogurts, i per damunt de tot, la nostra gent”, apunta la Silvia Domènech, Adjunta a Direcció General. Sens dubte tenim la gran sort de trobar-nos en una zona immillorable i formar part d’un projecte empresarial viu, que compta amb iniciatives que uneixen, encara més, la gent de La Fageda.

 

Podeu escoltar la Carme, la Silvia i moltes altres persones que formen part de La Fageda en aquest vídeo tan inspirador i emotiu, que transmet el nostre missatge de superació i tot allò que hem après i ens ha ensenyat la pandèmia de la Covid-19. Un vídeo que us volem compartir perquè creiem que els missatges esperançadors i positius són més necessaris que mai. A més a més, us ajudarà a conèixer una mica millor La Fageda, el bosc, la seva gent i, tal i com explica Cristóbal Colón, President: “La immensa força que dona el desig d’una vida millor”. Esperem que el gaudiu tant com ho hem fet nosaltres!

 

Aquest vídeo, creat sota el guió de la Carme Jordà, s’ha elaborat en el marc de l’assemblea anual, una jornada festiva que tenia lloc al Pavelló Firal d’Olot i on aplegàvem al voltant de 500 treballadors i familiars de La Fageda. La pandèmia de la Covid-19 ha impedit que aquest 2021 ens hàgim pogut reunir tots junts, però no hem volgut perdre l’oportunitat de commemorar aquesta gran fita. Així que, aquest any, hem donat un altre enfocament a la trobada i l’hem fet en format virtual.

 

Per mantenir el seu esperit de celebració tan característic, tothom es va poder emportar un plat de fideuada per menjar-lo a casa seva i es van preparar diversos materials audiovisuals que es van distribuir a tots els equips de La Fageda.

 

Diverses àrees de La Fageda ens van preparar uns vídeos musicals molt divertits i simpàtics que ens van aconseguir treure un somriure a tots. A més a més, vam poder veure diverses entrevistes als nostres treballadors i visionar el reconeixement anual que fem a les persones que fa 15 anys que formen part de La Fageda.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials