Iogurts i postres per Horeca i col·lectivitats

Galledes de 3 i 5 Kg

Formats especials de 3 i 5 Kg amb formulacions adaptades per a l’elaboració de postres o altres receptes.

Galleda de 3 Kg de Iogurt grec natural
FITXA TÈCNICA
Galleda de 5 Kg de Cremós natural
FITXA TÈCNICA
Galleda de 3 Kg de Cremós natural
FITXA TÈCNICA
Galledes de iogurt Cremós per a les vostres elaboracions
El iogurt Cremós per hostaleria s’elabora amb llet fresca de les nostres granges, ubicades al paratge únic de La Fageda d’en Jordà.

Gràcies a un procés de fermentació lenta fora de l’envàs, en el qual l’anem batent lentament, aconseguim la untuositat d’un iogurt grec però sense nata afegida. Un iogurt equilibrat, versàtil i de baixa acidesa, que aguanta tot tipus de toppings i potencia el sabor de la llet.

Perfecte per deixar anar la vostra creativitat! Disponible en format de 3 i 5 Kg.
La nota de tast del Cremós La Fageda
Producte equilibrat, de baixa acidesa i amb l’autèntic gust del iogurt de granja. Presenta una textura cremosa i untuosa obtinguda gràcies al procés de fermentació lenta.
Galledes de iogurt Grec
El iogurt Grec en format 3 Kg és un producte ideal per a l’elaboració de receptes i postres on es vulgui potenciar el sabor embolvent del iogurt. Elaborat a les nostres instal·lacions al Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i ideal per a suportar tot tipus de toppings i processos culinaris.
La nota de tast del Iogurt Grec
Presenta una alta textura cremosa i embolvent en boca, obtinguda gràcies a la combinació de la millor nata i un procés de fermentació lenta.
Trasllada la marca al consumidor final
Oferir iogurts La Fageda és garantia de qualitat i naturalitat. Des de fa més de 25 anys, elaborem productes lactis amb llet de les nostres vaques, que són criades seguint els estàndards de benestar animal més exigents. A més, no utilitzem additius artificials i seleccionem amb molta cura tots els ingredients.
Treballem dia a dia per a que incorporar a la vostra carta unes postres elaborades amb productes La Fageda sigui un símbol de qualitat que us faci guanyar prestigi entre els vostres comensals.
MÉS PRODUCTES PER HORECA I COL·LECTIVITATS
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials