Blog
13 gener 2021

Per 10è any consecutiu, formem part del rànquing de les empreses més responsables de l’estat

 

Un any més, i ja en són deu, La Fageda apareix al rànquing Merco com a una de les 100 empreses més responsables i amb millor govern corporatiu de l’estat espanyol.

 

Estem contents de ser-hi presents, tenint en compte que som una empresa comercialment d’abast regional, situada al rànquing enmig de grans companyies, moltes d’elles multinacionals.

 

Enguany, Merco ens situa a la 34a posició de la llista general i en 5è lloc al sector de l’alimentació.

 

 

Entre les vint empreses més responsables de l’última dècada

 

Com que ja fa deu anys que es va començar a elaborar el rànquing estatal Merco de Responsabilitat i Govern Corporatiu, el monitor ha aprofitat l’efemèride per analitzar quines són les 20 empreses amb millors resultats acumulats en l’última dècada. En aquest cas també som presents al rànquing i apareixem al número 15.

 

 

La directora general adjunta de La Fageda, Sílvia Domènech, ha valorat molt positivament aquests resultats, “que demostren que la reputació de La Fageda va molt més enllà del territori on treballem, tant a nivell d’impacte social com en l’abast empresarial”.

 

Els resultats d’enguany del rànquing Merco de Responsabilitat i Govern Corporatiu són fruit d’una avaluació en què han participat més de 8.000 ciutadans, més d’un miler de directius de grans empreses, una vuitantena d’experts en Responsabilitat Social Corporativa, també una vuitantena de periodistes d’informació econòmica, així com representants d’ONG, sindicats o associacions de consumidors, entre d’altres.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials