Les visites a les nostres instal·lacions han d’estar concertades amb antelació. Les reserves es poden fer a través de la nostra web.

En el moment de fer la reserva us facilitarem un codi d’accés per poder creuar en vehicle la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà. Aquest codi només us dóna accés a la nostra finca. Recordeu que La Fageda d’en Jordà és una de les 26 reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i és deure de tots vetllar per a la seva preservació.

La Fageda és un equipament acreditat per Turisme Garrotxa com a Punt d’Informació del Parc. Oferim una informació de qualitat sobre l’entorn i recollim les queixes i suggeriments dels visitants. A la nostra web també trobareu informació de que fer a la zona amb links d’interès.

Disposem d’un pàrquing pels visitants que han reservat la visita. Demanem que un cop acabada la visita es retiri el cotxe. Us recomanem que si sou un grup compartiu vehicles per minimitzar el trànsit i l’impacte al medi. Sigueu respectuosos amb la limitació de velocitat, tant als accessos com dins la finca.

Sí, tot el recorregut i les instal·lacions estan adaptades.

Recomanem que s’arribi a la finca un quart d’hora abans de l’hora d’inici de la visita. En arribar cal que us dirigiu a la recepció per recollir les entrades.

No es pot circular ni passejar per la finca sense l’acompanyament del guia. Respecteu les persones, els animals i les nostres instal·lacions

En temporada alta, especialment durant la tardor, recomanem fer la reserva amb força antelació.

Us agrairem que ens informeu de qualsevol canvi o anul·lació trucant al 972 68 10 11. Si voleu venir més persones consulteu disponibilitat.

Disposem d’una zona de pícnic a l’aire lliure oberta a tot el públic fins a les 15h.

En cas de pluja les visites es faran igualment. Donat que una part del recorregut es fa a l’aire lliure, recomanem que porteu capelines o paraigües.

De 9h a 15h, de dimarts a diumenge. Fora d’aquest horari la nostra finca estarà tancada, inclús el pàrquing.

Nom i cognoms*

Correu electrònic*

Quina és la teva consulta? *

Accepto la política de privadesa
Vull rebre el butlletí

Últimes notícies  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentària més responsable a tot l’Estat

 

11-04-2017

 

La Fageda és la 6a empresa més responsable a tot l’Estat, segons el rànquing publicat diumenge per l’institut Merco. Per sectors, La Fageda es troba al 1r lloc en Alimentació i Begudes, per davant de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Segueix llegint

No és país per al negoci social

 

10-04-2017

 

Casos empresarials d’èxit, com La Fageda, han contribuït a situar sobre el mapa la figura dels emprenedors socials, però Espanya encara lidera el rànquing dels països on és més difícil posar en marxa una empresa social.

 
Llegeix la notícia

Un nen autista no és deficitari, és autista

 

10-04-2017

 

“Conviure amb el meu germà esquizofrènic ha estat un dels aprenentatges més grans que he tingut a la vida”, Paco Jiménez, exdegà de la Universitat de Girona.

 
Llegeix l'entrevista