Escuma de iogurt amb maduixes

26 Mayo, 2016

Ingredients (per a 2 persones)

½ quilo de Maduixes (unes 3 per cap)
3 iogurts naturals
100 ml Nata líquida 35% M.G.
Per a la salsa de maduixes: Dues cullerades de sucre i 4 maduixes
Estris: Sifó ½ l. i 1 càrrega de gas pel sifó (N2O)

Elaboració

Barregem els 3 iogurts naturals (ensucrats o no) amb la nata amb l’ajuda d’una batedora (de mà o elèctrica).
Passem la mescla per un colador si l’hem batut a mà.
Emplenem el sifó. El carreguem amb una càrrega de gas.
El deixem reposar a la nevera o en un bol amb aigua i gel.
Netegem les maduixes amb aigua i les escapcem. Les tallem per la meitat o a quarts (com més ens agradi) de forma longitudinal.
La variació respecte a la recepta original és que nosaltres hem optat per afegir una salsa de maduixes a l’escuma. Per a fer-la triturem 4 maduixes, ja netes i escapçades, amb dues cullerades de sucre. Reservem.
En el nostre cas ho hem servit el copa. Al fons de la copa posem una cullerada de la salsa de maduixes. A continuació servim l’escuma de iogurt (ben freda de la nevera i havent sacsejat enèrgicament el sifó prèviament), afegim els quarts de maduixes per sobre l’escuma i salsegem de nou amb la salsa de maduixes.
Nota: Si ho preferiu també es poden fer aquestes postres amb qualsevol fruita de temporada (fruites del bosc, préssec, albercoc, plàtan, pinya,…). Si voleu més dolça l’escuma de iogurt podeu afegir una cullerada de sucre a l’hora de batre-ho amb la nata líquida o comprar directament els iogurts ensucrats.
La recepta la trobaràs a Cuinetes.

Últimas noticias  flecha_azul

Otoño, setas y mermeladas de La Fageda.

 

31-10-2017

 

El aire fresco de esta mañana de octubre nos recuerda que por fin ya ha llegado el otoño en La Fageda. Este año el frío todavía no había aparecido, y ya tocaba que después de las lluvias y el calor, hiciera acto de presencia.

 
Sigue leyendo.

La Fageda ejecuta tareas de mejora en los bosques de la Alta Garrotxa

 

27-10-2017

 

Desde la sección de Jardinería de La Fageda realizamos tareas forestales para mejorar los bosques de la Alta Garrotxa, como seleccionar rebrotes o limpiar matorral.

 
Sigue leyendo. "El Punt Avui".

¿Sabéis que buscan los emprendedores en La Fageda?

 

25-10-2017

 

“Inspiración”, esta es la respuesta que resume la voluntad de los emprendedores que desde el otoño del 2012, participan en las jornadas que sobre el Modelo La Fageda vamos celebrando.

 
Sigue leyendo
« «