Escuma de iogurt amb maduixes

26 de mayo de 2016

Ingredients (per a 2 persones)

½ quilo de Maduixes (unes 3 per cap)
3 iogurts naturals
100 ml Nata líquida 35% M.G.
Per a la salsa de maduixes: Dues cullerades de sucre i 4 maduixes
Estris: Sifó ½ l. i 1 càrrega de gas pel sifó (N2O)

Elaboració

Barregem els 3 iogurts naturals (ensucrats o no) amb la nata amb l’ajuda d’una batedora (de mà o elèctrica).
Passem la mescla per un colador si l’hem batut a mà.
Emplenem el sifó. El carreguem amb una càrrega de gas.
El deixem reposar a la nevera o en un bol amb aigua i gel.
Netegem les maduixes amb aigua i les escapcem. Les tallem per la meitat o a quarts (com més ens agradi) de forma longitudinal.
La variació respecte a la recepta original és que nosaltres hem optat per afegir una salsa de maduixes a l’escuma. Per a fer-la triturem 4 maduixes, ja netes i escapçades, amb dues cullerades de sucre. Reservem.
En el nostre cas ho hem servit el copa. Al fons de la copa posem una cullerada de la salsa de maduixes. A continuació servim l’escuma de iogurt (ben freda de la nevera i havent sacsejat enèrgicament el sifó prèviament), afegim els quarts de maduixes per sobre l’escuma i salsegem de nou amb la salsa de maduixes.
Nota: Si ho preferiu també es poden fer aquestes postres amb qualsevol fruita de temporada (fruites del bosc, préssec, albercoc, plàtan, pinya,…). Si voleu més dolça l’escuma de iogurt podeu afegir una cullerada de sucre a l’hora de batre-ho amb la nata líquida o comprar directament els iogurts ensucrats.
La recepta la trobaràs a Cuinetes.

Últimas noticias  flecha_azul

La Fageda, empresa alimentaria más responsable en todo el Estado

 

11-04-2017

 

La Fageda es la 6ª empresa más responsable en todo el Estado, según el ranking publicado el domingo por el instituto Merco. Por sectores, La Fageda se encuentra en el 1er lugar en Alimentación y Bebidas, por delante de Danone, Codorniu o Nestlé.

 
Sigue leyendo

No es país para el negocio social

 

10-04-2017

 

Casos empresariales de éxito, como La Fageda, han contribuido a situar en el mapa la figura de los emprendedores sociales, pero España aún lidera el ranking de los países donde es más difícil poner en marcha una empresa social.

 
Lee la noticia

Un niño autista no es deficitario, es autista

 

10-04-2017

 

“Convivir con mi hermano esquizofrénico ha sido uno de los aprendizajes más grandes que he tenido en la vida”, Paco Jiménez, ex decano de la Universidad de Girona.

 
Lee la entrevista
« «