Blog
09 desembre 2021

Yaye Gerew, una història d’inserció laboral al costat de La Fageda

A La Fageda treballem amb empreses del territori amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de persones que es troben en situació de vulnerabilitat i enfortir el seu capital humà.

 

Per fer-ho possible, el 2007, vam crear el Servei d’Inserció Laboral (SIL), un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat al mercat de treball ordinari, que treballa en col·laboració amb el teixit empresarial de la comarca conciliant les necessitats de les empreses i persones que es troben en recerca de feina.

 

Avui us presentem la Yaye Gerew Gerew, a qui hem orientat i format en competències bàsiques, transversals i tècniques i hem proporcionat un itinerari personalitzat d’inserció. Primer, va estar un temps treballant a La Fageda. Aquest fet li va permetre adaptar-se a un entorn de treball real i desenvolupar les seves capacitats laborals, com a pas previ a la contractació a l’empresa ordinària. Més tard, va tenir l’oportunitat d’inserir-se a l’empresa de serveis Mullor.

 

En el següent vídeo ens explica la seva experiència.

 

També hem parlat amb Narcís Basora, portaveu de Mullor, que exposa a partir de la seva pròpia experiència la importància d’aparcar falses creences i confiar en les persones, uns requisits necessaris de les empreses a l’hora d’apostar per a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials