Blog
26 març 2021

Posem en marxa “La Fageda a l’aula”, un nou format de trobades virtuals amb escoles i instituts

La Cristina, del Servei d’Atenció al Visitant, en una trobada online amb alumnes d’un institut.

 

 

El nostre Servei d’Atenció al Visitant (SAV) ha posat en marxa aquest mes de març un nou tipus de visites per als estudiants que no tenen opció de venir-nos a conèixer presencialment. Es tracta de La Fageda a l’aula, que consisteix en una trobada online d’aproximadament una hora amb un/a dels guies del nostre projecte socioempresarial. És a dir, són visites virtuals.

 

En concret, La Fageda a l’aula s’adreça especialment a estudiants de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat o cicles formatius d’atenció a persones en situació de dependència, als quals expliquem les principals característiques del nostre projecte i responem totes aquelles preguntes que tinguin.

 

Aquest nou format de visites respon a la voluntat de mantenir el vincle amb les escoles i instituts malgrat els entrebancs que suposa la pandèmia, i s’afegeix al projecte que vam engegar fa uns mesos de la mà de la Fundació per a la Creativació, que funciona també online a través del treball per reptes, i on ja s’han sumat prop d’una desena de centres educatius.

 

Les noves visites virtuals actualment tenen un cost de 2 euros per alumne i es poden concertar a través del correu electrònic visites@fageda.com o el telèfon 972 68 10 11 (de dimarts a divendres, de 9 a 14 h). En cas que els docents o alumnes estiguin interessats en algun àmbit molt específic del nostre projecte, en el moment de fer la reserva poden sol·licitar-ho. En aquest sentit, podem valorar la possibilitat de preparar algun contingut audiovisual fet a mida.

 

Actualment, seguim oferint visites presencials per a estudiants amb totes les mesures de seguretat. Per demanar-ne informació o reservar, cal fer-ho de la mateixa manera que en el cas de les noves visites virtuals.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials