Blog
08 abril 2014

Una historia d’amor – Pepe López

En Josep López feia temps que volia que ho gravessim en vídeo. A l’hora de dinar s’acostava a la nostra taula i ens recordava que li devíem una gravació, i tenia tota la raó! Així que vam pactar un dia que ens estigués bé a les dues parts per fer una petita entrevista. Així de senzill.
Un cop va acabar el seu torn de matí a la fàbrica de iogurts, ens va venir a recollir a les oficines com havíem quedat i junts vam muntar un petit escenari a l’hort mentre les vaques pasturaven de fons. Era el moment de conversar una estona amb ell. I de conversa no n’hi falta res, Pepe parla per setze! És un home vital i alegre, amic dels companys de feina i amb una sensibilitat que de vegades no pot amagar.
Després d’una llarga temporada treballant amb l’equip de jardineria per tota la Garrotxa fa uns anys que es va sumar a l’equip de làctics. Té paraules d’agraïment per als monitors, la Tere i l’Eudald. I paraules d’amor per a la seva parella, la Maria, a qui va conèixer fa 3 anys a La Fageda… Això sí que és una història d’amor!
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials