Cremosos

Cremosos

Els Cremosos són la nova família de productes de La Fageda, disponibles al mercat en dues varietats: natural i natural desnatat.
Es tracta d’un iogurt molt cremós i més lleuger, pensat per a tots aquells a qui els agrada cuidar-se gaudint cada dia de petits plaers de collita pròpia: lleugers però cremosos, gustosos però molt versàtils, perfectes per a fer volar la imaginació i combinar-los al gust!
Es tracta dels nostres iogurts de granja de sempre, però amb una textura més cremosa que recorda a la d’un iogurt grec, amb la diferència que aquests no contenen nata afegida i són molt més lleugers.

Iogurt cremós natural

Iogurt cremós desnatat natural

Com aconseguim la textura dels nostres iogurts Cremosos?

Si els heu tastat, sabreu que la textura dels nostres Cremosos evoca a la untuositat d’un iogurt grec. Quina és la diferència? Doncs que els Cremosos aconsegueixen aquesta textura sense nata afegida, sinó gràcies a un procés de fermentació lenta fora de l’envàs, en cubes, on anem batent el iogurt lentament fins a aconseguir la textura lleugera i cremosa que el fa únic.

Coneixeu la diferència entre un iogurt de quall i un iogurt cremós?

El iogurt de quall, el iogurt tradicional de La Fageda fermenta dins l’envàs. En canvi el iogurt cremós fermenta fora de l’envàs, en cubes, en un procés que dura unes hores on l’anem batent poc a poc fins a aconseguir la textura lleugera i cremosa que el fa únic.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials