Cremosos

Cremosos

Els Cremosos són la nova família de productes de La Fageda, disponibles al mercat des de l’any 2020 en dues varietats: natural i natural desnatat.
Es tracta d’un iogurt molt cremós i més lleuger, pensat per a tots aquells a qui els agrada cuidar-se gaudint cada dia de petits plaers de collita pròpia: lleugers però cremosos, gustosos però molt versàtils, perfectes per a fer volar la imaginació i combinar-los al gust!
Es tracta dels nostres iogurts de granja de sempre, però amb una textura més cremosa que recorda a la d’un iogurt grec, amb la diferència que aquests no contenen nata afegida i son molt més lleugers. A més, es venen en un nou envàs de 500 gr de cartró i també a granel, un pas més cap a la sostenibilitat mediambiental amb la qual volem fer créixer el nostre projecte.

Iogurt cremós natural

Iogurt cremós desnatat natural

Com aconseguim la textura dels nostres iogurts Cremosos?

Si els heu tastat, sabreu que la textura dels nostres Cremosos evoca a la untuositat d’un iogurt grec. Quina és la diferència? Doncs que els Cremosos aconsegueixen aquesta textura sense nata afegida, sinó gràcies a un procés de fermentació lenta fora de l’envàs, en cubes, on anem batent el iogurt lentament fins a aconseguir la textura lleugera i cremosa que el fa únic.

Coneixeu la diferència entre un iogurt de quall i un iogurt cremós?

El iogurt de quall, el iogurt tradicional de La Fageda fermenta dins l’envàs. En canvi el iogurt cremós fermenta fora de l’envàs, en cubes, en un procés que dura unes hores on l’anem batent poc a poc fins a aconseguir la textura lleugera i cremosa que el fa únic. A més, com que quan s’envasa ja ha acabat el procés de fermentació, podem envasar-lo en formats de cartró, reduint així l’ús del plàstic de la nostra xarxa de venda.

Un nou envàs de cartró de 500 gr i venda a granel

En el marc de la nostra aposta per donar resposta a noves formes de consum i de contribuir a un model de negoci respectuós amb el medi ambient, la gamma de cremosos es posa a la venda amb un nou format d’envàs de 500 gr i de cartró. Amb aquesta novetat reduïm envasos i l’ús de plàstic.

A més, aquesta varietat també es podrà comprar a granel a través de les botigues Granel i les màquines dispensadores que hi trobareu instal·lades, servint el iogurt cremós en envasos biodegradables.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials