Blog
27 agost 2021

L’obrador de melmelades de La Fageda per dins

T’obrim les portes de l’obrador de melmelades de La Fageda! Sabies que elaborem aquests productes seguint tècniques i procediments artesanals? Aquells que han perdurat al llarg dels anys, que han anat passant de generació en generació, els de “tota la vida”.

 

A La Fageda, ens vam endinsar en l’aventura de l’elaboració i la comercialització de les melmelades l’any 2012, quan vam adonar-nos que havíem de donar resposta a una necessitat social en auge i molt important: el consum de productes de proximitatde temporada i saludables.

Per aquesta raó, totes les fruites que utilitzem per fer les melmelades són naturals i de primera qualitat, fem servir sucre de canya i suc de llimona i evitem l’ús de conservants i colorants.

 

Avui dia, la gamma de melmelades extres està formada per set gustos diferentsmaduixapréssec de vinyatomàquetfruits vermells de boscpera de Lleidafiga negra i pruna Clàudia. Des dels inicis, cada any hem seguit millorant i creixent. El passat 2020 es van fabricar 110.000 quilograms de melmelades, un 115% per sobre l’any anterior.

Sens dubte, són uns productes estrella que no poden faltar als nostres esmorzars o postres. Són ideals per combinar amb torradescrepspastissos o iogurts. Per anar agafant un bon sabor de boca, us convidem a veure el vídeo que trobareu més amunt i a fer un passeig per l’obrador, l’espai on elaborem aquestes melmelades i que ocupa a una vintena de persones. Si encara no les heu tastat… A què esteu esperant?

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials