Actualitat
08 novembre 2022

La XIX Jornada sobre el Model Fageda reuneix a emprenedors socials d’arreu del món

El passat divendres 4 de novembre vam organitzar la XIX Jornada sobre el Model Fageda, un punt de trobada per a emprenedors socials que van conèixer la nostra trajectòria i alhora, van poder formar part d’un espai d’intercanvi d’experiències.

Aquesta edició, que va estrenar un format més innovador i una estructura diferent, coincideix amb la celebració dels nostres 40 anys i va comptar amb 24 persones de diferents països del món, com Suïssa, Colòmbia i Perú. Es tracta d’emprenedors que volen donar solidesa als seus projectes o, que busquen en el nostre model una font d’inspiració, fruit de l’interès que els desperta.

El grup de participants estava format per una gran varietat de perfils: professors universitaris, professionals del sector mèdic i del transport que han esdevingut empresaris, un enginyer psicòleg, un voluntari de presons, un cooperant que desenvolupa un projecte a Moçambic, estudiants, antics executius de grans multinacionals que busquen un sentit a la vida…

A primera hora del dia, els assistents van fer una passejada per la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà i van visitar la finca Mas Els Casals. A continuació, van assistir a una sessió formativa encapçalada per Sílvia Domènech, directora adjunta, i Maria Colón, directora tècnica de l’àrea social. Van parlar dels nostres orígens i història, del model de negoci de La Fageda i del nostre model d’acompanyament a les persones.

També se’ls va fer un recorregut per les nostres instal·lacions i espais de treball i es va realitzar un debat obert al jardí del Mas. Després de dinar, els assistents van poder escollir assistir en una xerrada liderada pels respectius responsables de les àrees Social, Màrqueting i Jurídica, tenint en compte els seus interessos, preferències o necessitats empresarials.

La resposta dels assistents, un cop finalitzada la jornada, va ser molt positiva, i des de La Fageda n’estem molt contents i orgullosos. Ja estem preparant la propera jornada, que serà la vintena edició i vindrà carregada de novetats.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials