Actualitat
13 desembre 2021

Tanquem l’any amb més innovacions de la nostra història amb el llançament del nou iogurt amb gust a fruites del bosc

El 2021 es converteix l’any amb més innovacions dels nostres productes amb el rellançament de dues famílies i dues altres novetats. L’última, el nou Iogurt amb gust de fruites del bosc, que es converteix en el darrer llançament de la temporada. La creació de la planta d’innovació l’octubre del 2020 ha estat traduïda en un rècord històric de millora i creixement dels nostres productes.

Durant el 2021, hem apostat, per un costat, per la elaboració de dos nous productes que s’han afegit a la familia dels iogurts sense lactosa i dels iogurts de gustos, respectivament: el iogurt sense lactosa amb sabor a maduixa, llançat al mercat a finals de setembre i que respon a les peticions dels consumidors d’ampliar aquesta familia, i el nou iogurt amb gust a fruites del bosc.

Com la resta de iogurts, l’elaborem amb llet fresca de les nostres vaques i té una textura consistent a la cullera i cremosa a la boca. A més a més, incorpora un aroma natural de fruites del bosc, no conté colorants i el seu sabor despren frescura.

Per altra banda, també hem volgut posar en valor famílies de productes ja fiançades al mercat amb la seva reformulació i posterior rellançament. Més concretament, les dues famílies rellançades aquest any han sigut els tres iogurts líquids, trets al mercat el passat mes d’abril, amb un gust millorat, incorporant sucre de canya i reforçant la identitat visual amb un envàs més sostenible. L’altra novetat d’aquest 2021, ha estat la renovació dels iogurts desnatats amb gust de maduixa i llimona, disponibles des del mes de juny, amb un sabor més suau i equilibrat.

Aquest rècord d’innovació històric coincideix amb el primer aniversari de la planta pilot de La Fageda, creada i estrenada pel nostre Departament d’Innovació amb l’objectiu d’elaborar nous productes i transformar els actuals.

 

Tota l’activitat innovadora d’aquest any s’ha realitzat en aquesta instal·lació dividida en un laboratori de proves a escala petita i en un espai semi-industrial. Al laboratori de proves es realitzen els primers passos del disseny i l’elaboració. “És on, literalment, cuinem tots els nous productes”, expliquen els experts del Departament d’Innovació.

L’espai industrial de la planta d’innovació de La Fageda.

 

Així mateix, s’hi assaja com s’han d’elaborar els nous productes a la fàbrica abans de la seva producció definitiva. “Això ens permet avançar en els nous projectes sense necessitat de dependre de la disponibilitat de la fàbrica”, assegura Oriol Gol, director d’Innovació.

 

I seguim en marxa! Ja estem treballant en la creació de noves referències que arribaran al mercat durant els primers mesos del proper any. Estigueu molt atents i atentes!

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials