Actualitat
12 juny 2023

El programa Via Lliure de RAC1 s’emet en directe des de La Fageda, per commemorar el 25è aniversari de les visites a la nostra finca de Santa Pau

El diumenge 11 de juny vam celebrar el 25è aniversari de les visites a la nostra finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Ho vam fer en col·laboració amb Turisme Garrotxa amb l’emissió del programa Via Lliure de RAC1 des de la nostra finca.

El programa, conduït per Xavi Bundó, es va emetre de 10:30 fins a les 14 h, on es va posar sobre la taula el model de turisme sostenible que es practica a la comarca, el nostre projecte, la gastronomia i la cuina volcànica, la música, la literatura, el cinema…

En resum, un dia dedicat a la Garrotxa, amb la presència de Cristóbal Colón, president de La Fageda; les quatre dones que gestionen el restaurant Les Cols, Fina Puigdevall i Martina, Clara i Carlota Puigvert; la cantant i exconcursant d”Eufòria’, Núria López; el cineasta Lluís Maria Güell; l’historiador Pere Maragall; la filòloga Mita Casacuberta; i, la responsable de la residència Faber d’Olot, Pepa Pasamón, entre moltes altres persones que ens van acompanyar.

Per La Fageda, va ser un autèntic plaer, especialment, per celebrar els 25 anys de creació del nostre Servei d’Atenció al Visitant. Des de fa un quart de segle que és una gran satisfacció tenir les portes obertes per a tothom, escoles, entitats i turisme familiar, per donar a conèixer el nostre projecte social i la nostra manera de treballar.

Podeu recuperar les entrevistes i el programa a la web del programa (àudios del diumenge 11 de juny de 2023).

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials