Actualitat
14 novembre 2022

Col·laborem en el Festival Lluèrnia d’Olot, protagonitzant l’espectacle final ‘Niu de foc’

Des de La Fageda, hem participat a Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum, que s’ha celebrat els dies 10, 11 i 12 de novembre a Olot. Es tracta d’un esdeveniment anual que dona visibilitat a la relació de la ciutat d’Olot i el seu entorn, amb el foc dels volcans i com aquest origen ha anat transformant, no només l’orografia i el paisatge, sinó també el mateix caràcter i la cultura de la gent de la Garrotxa.

Hi hem col·laborat aquest 2022, coincidint amb el nostre 40è aniversari, i hem protagonitzat la cerimònia de tancament del festival que va tenir lloc la nit del dissabte. Una cinquantena de persones de La Fageda van portar les torxes, que havien fet ells mateixos en un taller impartit per l’organització de l’espectacle, en una cercavila que va anar des de la plaça Major fins a la plaça de Sant Miquel de la capital de la Garrotxa.

Un cop allà, van participar en l’encesa final de la instal·lació anomenada “Niu de foc”. Històricament, el foc ha estat el centre de moltes celebracions i ha unit a les persones. En aquesta instal·lació, es va voler retre homenatge a aquesta tradició amb un niu de foc.

Pels equips de La Fageda, ha estat molt emocionant poder participar en un festival com aquest i viure sensacions i moments que ens han il·luminat i sorprès amb escreix.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials