Actualitat
01 setembre 2022

Organitzem una nova jornada sobre el model Fageda amb un format més innovador

El pròxim divendres 4 de novembre, organitzem la XIX Jornada sobre el Model Fageda, una estada d’un dia a les nostres instal·lacions, que aquest 2022 estrena un format més innovador. Té l’objectiu de crear un espai d’intercanvi d’experiències entre emprenedors, donar a conèixer l’experiència de La Fageda a emprenedors socials i mostrar les claus d’èxit d’un projecte nascut per resoldre una problemàtica social a través d’una empresa viable.

Els assistents visitaran la finca Mas Els Casals, la nostra seu situada a Santa Pau (Garrotxa), i participaran en una sessió formativa encapçalada per diferents directius i directives de La Fageda. La jornada començarà a les 9 h a Can Xel amb una passejada per la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà. En arribar a Mas Els Casals, se’ls donarà la benvinguda oficial i compartiran un esmorzar de pagès.

Tot seguit, s’iniciaran les sessions formatives. La primera, que porta el títol de ‘Per què es crea La Fageda?’, farà un recorregut pels nostres orígens i història. A continuació, en la sessió ‘Model empresarial, governança i estratègia’ es parlarà sobre el model Fageda on s’entrellacen i interrelacionen els elements més conceptuals, com són els valors i les creences, i els elements que formen part de l’estructura organitzativa, conformada per 4 entitats jurídiques. L’última sessió tracta sobre el ‘Model d’acompanyament a les persones’, que farà èmfasi en la nostra missió de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Un cop finalitzada aquesta primera part formativa, es visitaran les instal·lacions i els espais de treball de La Fageda i es realitzarà un debat obert al jardí del Mas, amb l’acompanyament d’un aperitiu. A les 14 h, els assistents podran dinar i posteriorment, podran participar en una xerrada liderada pels respectius responsables de les àrees Social, Màrqueting i Jurídica, escollint la que més els interessi de les tres. En el programa de l’acte s’especifiquen les hores de cada una de les activitats organitzades durant aquell dia.

Per tal que la jornada sigui profitosa, és important que els participants tinguin coneixements previs sobre la història de La Fageda, atès els seus 40 anys d’història i la diversitat d’activitats i serveis que duu a terme. Per aquest motiu, es recomana la lectura i la visualització de diversos materials i recursos informatius sobre La Fageda.

L’aforament de la jornada està limitat a 22 places, que s’atorgaran per ordre d’inscripció. El preu de la jornada és de 150 € (inclou esmorzar, dinar, documentació i llibre sobre La Fageda), dels quals 55 € són en concepte de donatiu a la fundació i, per tant, es pot deduir fins al 80% d’aquest import de la quota a pagar de l’IRPF.

Cal fer la inscripció i el pagament a través del nostre motor de reserves. Tots els interessats poden enviar els dubtes i qüestions que els agradaria abordar durant la jornada a comunicacio@fageda.com

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials