Actualitat
01 març 2023

Obrim les inscripcions d’una nova Jornada sobre el Model Fageda, que aquest 2023 celebra la seva XX edició

El 21 d’abril a La Fageda organitzem la XX Jornada sobre el Model Fageda, una estada d’un dia dirigida a emprenedors socials a les nostres instal·lacions. Les inscripcions al programa s’obren avui, 1 de març, i estaran actives fins a esgotar les 15 places que hi ha disponibles, i que s’atorgaran per ordre d’inscripció.

La finalitat de la jornada és crear un espai d’intercanvi d’experiències entre emprenedors socials, donar a conèixer l’experiència de La Fageda a aquests professionals i mostrar les claus d’èxit d’un projecte nascut per resoldre una problemàtica social a través d’una empresa viable.

El programa, que aquest 2023 celebra la seva vintena edició, va néixer el 2012 per atendre les demandes de diversos emprenedors que es fixaven i s’inspiraven en el model de La Fageda per estructurar i crear el seu propi negoci. Aquest fet, que es va convertir en una tendència compartida per diversos professionals, va donar peu a crear una jornada exclusiva per resoldre els seus dubtes i crear un espai per compartir impressions. “Després de 10 anys organitzant la Jornada sobre el Model Fageda, és una gran satisfacció per a nosaltres poder arribar a la 20ª edició aquest 2023, la qual cosa ens demostra que la creació d’aquesta iniciativa va ser un autèntic encert, que contribueix al desenvolupament i l’impuls de l’emprenedoria social”, valora Albert Riera, director de relacions institucionals, i encarregat de coordinar les jornades.

Al llarg dels anys, han passat més de 450 participants de nacionalitats molt diverses, la qual cosa ens permet crear jornades més enriquidores, gràcies als diferents punts de vista i cultures dels participants. Així doncs, les últimes edicions del programa han destacat per reunir persones d’arreu del món, com Suïssa, Colòmbia, Perú i Polònia, entre altres països.

Imatge dels assistents de la XIX Jornada sobre el Model Fageda, organitzada el passat 4 de novembre de 2022, que va coincidir amb la celebració dels 40 anys del nostre projecte.

Actualment, la jornada compta amb un format més innovador, on els assistents visiten la finca Mas Els Casals, la nostra seu situada a Santa Pau (Garrotxa), i participen en una sessió formativa encapçalada per diferents directius i directives de La Fageda. La jornada del proper 21 d’abril començarà a les 9 h a Can Xel amb una passejada per la Reserva Natural de la Fageda d’en Jordà. En arribar a Mas Els Casals, se’ls donarà la benvinguda oficial i compartiran un esmorzar de pagès.

Tot seguit, s’iniciaran les sessions formatives. La primera, que porta el títol de ‘Per què es crea La Fageda?’, farà un recorregut pels nostres orígens i història. A continuació, en la sessió ‘Model empresarial, governança i estratègia’ es parlarà sobre el model Fageda on s’entrellacen i interrelacionen els elements més conceptuals, com són els valors i les creences, i els elements que formen part de l’estructura organitzativa, conformada per 4 entitats jurídiques. L’última sessió tracta sobre el ‘Model d’acompanyament a les persones’, que farà èmfasi en la nostra missió de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Un cop finalitzada aquesta primera part formativa, es visitaran les instal·lacions i els espais de treball de La Fageda i es realitzarà un debat obert al jardí del Mas, amb l’acompanyament d’un aperitiu. A les 14 h, els assistents podran dinar i posteriorment, podran participar en una xerrada liderada pels respectius responsables de les àrees Social, Màrqueting i Jurídica, escollint la que més els interessi de les tres, i finalitzant la jornada a les 17:15 h. Al ser una edició especial, s’han preparat diverses novetats que tindran lloc durant la jornada.

Per tal que la jornada sigui profitosa, és important que els participants tinguin coneixements previs sobre la història de La Fageda, atès els seus 40 anys d’història i la diversitat d’activitats i serveis que duu a terme. Per aquest motiu, es recomana la lectura i la visualització de diversos materials i recursos informatius sobre La Fageda.

El preu de la jornada és de 150 € (inclou esmorzar, dinar, documentació i llibre sobre La Fageda), dels quals 55 € són en concepte de donatiu a la fundació i, per tant, es pot deduir fins al 80% d’aquest import de la quota a pagar de l’IRPF. Cal fer la inscripció i el pagament a través del nostre motor de reserves. Tots els interessats poden enviar els dubtes i qüestions que els agradaria abordar durant la jornada a mmarti@fageda.com o consultar el programa en aquest enllaç.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials