Actualitat
15 juny 2022

Neix Arrelats, una nova comunitat que permet gaudir de La Fageda en exclusiva

La Fageda posa en marxa el projecte Arrelats, una nova comunitat que té l’objectiu de reunir les persones que comparteixen el sentit i els valors del projecte i que el volen conèixer i gaudir a fons, mitjançant experiències úniques i continguts inèdits. Tots els interessats ja poden registrar-se i fer-se Arrelat. La Fageda sortejarà un vol en globus, un lot de productes i una visita a les seves instal·lacions entre totes aquelles persones que entrin a formar part d’aquesta nova comunitat entre els mesos de juny i desembre de 2022.

Un dels pilars fonamentals de La Fageda és la seva gent: tots aquells que han fet possible que s’hagi impulsat un projecte amb 40 anys d’història, que ha aconseguit impactar en la vida de centenars de persones, forjar un projecte social al servei de col·lectius en situació de vulnerabilitat i crear una marca reconeguda. Per aquesta raó, Arrelats posa les persones al centre, amb la finalitat d’anar un pas més enllà, evolucionar i continuar creant vincle amb tots aquells que fan costat al projecte. Tot això, es posa en pràctica mitjançant l’impuls d’accions que permeten una participació més activa i propera dels consumidors, clients, col·laboradors, proveïdors i altres públics, enfortint i reforçant els lligams entre aquests i La Fageda. Formar part de la comunitat Arrelats permet que puguin beneficiar-se d’un seguit d’avantatges.

Per una banda, les persones que formin part d’aquesta comunitat poden viure experiències úniques, preparades exclusivament pels Arrelats. L’objectiu és que mitjançant aquestes activitats puguin viure moments únics i especials en un entorn immillorable, com és Mas Els Casals, la seu de La Fageda, i també en altres espais.

Una de les experiències que s’ha posat en marxa és Fageda i Màgia, on es pot descobrir el projecte a través d’una visita plena de màgia gràcies al Mag Nani, que acompanyarà als Arrelats durant una hora i mitja i els parlarà dels productes i instal·lacions a través de diversos trucs de màgia. La primera sessió està prevista per diumenge 19 de juny.

Una altra experiència és Música al Mas, que consisteix en una visita a les instal·lacions de La Fageda i una sessió de música clàssica de la mà de 5 grans artistes. La primera jornada se celebrarà el diumenge 23 d’octubre.

Finalment, l’última experiència que ja poden reservar els Arrelats és Viu i Tasta La Fageda, on el públic podrà visitar les instal·lacions del projecte i formar part d’un taller per aprendre a preparar melmelada. La primera sessió d’aquesta experiència tindrà lloc el diumenge 27 de novembre.

D’altra banda, els Arrelats també podran mantenir-se al dia de les últimes novetats de La Fageda, mitjançant un seguit de continguts que es prepararan exclusivament per a ells. Ser membre d’aquesta comunitat suposa rebre en primícia informacions com ara: nous productes, projectes i iniciatives que es posen en marxa des de La Fageda, materials informatius en formats molt innovadors, etc.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials