Actualitat
01 març 2023

La Fageda llança un sorteig d’un vol en globus, una visita i un lot de productes per a les persones de la comunitat Arrelats

A La Fageda continuem impulsant Arrelats, una comunitat que té l’objectiu de reunir les persones que comparteixen el sentit i els valors del nostre projecte i que el volen conèixer i gaudir a fons, mitjançant experiències úniques i continguts inèdits. Aquesta iniciativa es va posar en marxa el juny de 2022, i de cara al primer semestre de 2023, s’han organitzat un seguit d’activitats: una visita plena de màgia a les nostres instal·lacions amb el Mag Nani, una visita teatralitzada a càrrec dels Catòlics d’Olot, un taller de recuperació d’envasos conduït per AlaCalle i un maridatge de música i làctics amb La Gastronòmica.

Juntament amb aquestes experiències programades, s’ha llançat un sorteig dirigit a tots aquells que ja formen part de la comunitat Arrelats i també, a totes aquelles persones que s’hi adheriran aquests pròxims mesos. Tots ells, pel simple fet de ser Arrelats, entren al sorteig d’un vol en globus (Vol de Coloms), una visita a les nostres instal·lacions i un lot de productes de La Fageda. Si encara no formes part de la nostra comunitat, entra a la web i fes-te Arrelat! El sorteig estarà actiu durant tot aquest any 2023, finalitzarà el 31 de desembre, i anunciarem el guanyador a principis del 2024.

A la següent pàgina web podeu consultar les bases legals del sorteig de la comunitat Arrelats d’aquest 2023.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials