Actualitat
08 febrer 2023

Explorem nous mercats pels nostres iogurts amb l’objectiu d’enfortir el projecte social

Després de 40 anys de trajectòria del nostre projecte social i 30 anys elaborant làctics, fem un pas més amb la comercialització dels nostres iogurts a la Comunitat Valenciana i a Madrid. La finalitat és continuar reforçant el projecte i afrontar nous reptes que han estat decisius, com l’atenció a nous col·lectius en risc d’exclusió.

A la Comunitat Valenciana serà la cadena de supermercats Consum – cooperativa amb una xarxa de 830 establiments repartits en tota la geografia espanyola- la que dona la benvinguda als nostres iogurts als seus establiments de les províncies de Castelló i València amb quatre referències: Natural, Llimona, Maduixa i Sense Lactosa. Amb les mateixes referències, i en aquest cas a Madrid, la distribució es durà a terme a través dels hipermercats d’El Corte Inglés.

Aquesta aposta per la venda dels lactis a la Comunitat Valenciana i Madrid compta amb la referència dels bons resultats obtinguts a Menorca i Mallorca, on distribuïm quatre referències des del 2022 a través de distribuïdors locals, a les dues illes, i de les cadenes Binipreu a Menorca i El Corte Inglés, Eroski i Agromart a Mallorca, respectivament.

L’actual conjuntura, doncs, ens ha empès a voler sumar més consumidors pels nostres  iogurts en altres zones. Sílvia Domènech, directora general de La Fageda, ho resumeix així “l’actual context  socioeconòmic ens exigeix ser permeables i valents i apostar per palanques que poden enfortir el nostre projecte per seguir  oferint oportunitats a gent que té la vida molt difícil”. En aquesta línia, avança també que a l’expansió a nous territoris s’hi afegiran  ben aviat altres iniciatives d’envergadura “nous productes que durant l’any aniran estant a les botigues que responen a les demandes de les famílies que cada dia opten per a la Fageda en els seus esmorzars, berenars o postres”.

Tot plegat ho emmarca en “les decisions que a La Fageda li ha calgut prendre al llarg de la seva trajectòria per anar reforçant el seu propòsit” i posa com a exemple “ la mateixa decisió de fer iogurts ara fa trenta anys, la de fer gelats  per salvar els llocs de treball d’un centre especial que hi havia a Badalona o melmelades per donar feina a  persones del projecte que pel seu perfil no podien treballar a la fàbrica de iogurts”. I conclou que “com més forts som en l’àmbit empresarial més sostenible és el projecte social”. També es mostra confiada en el fet que la qualitat dels iogurts serà clau perquè la nostra marca sumi més consumidors als gairebé tres milions que tenim actualment.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials