Actualitat
24 gener 2022

Estrenem una nova web coincidint amb la celebració dels 40 anys de La Fageda

Estrenem aquesta nova pàgina web més adaptada als temps actuals, que presenta una interfície més moderna, intuïtiva i dinàmica per garantir una millor experiència d’usuari. També disposa de més recursos informatius dirigits a tots els nostres públics d’interès. Com a novetat destacada en continguts, conté un apartat especial de sostenibilitat. Hem volgut estrenar la web a principis d’any, com a tret de sortida de la commemoració dels 40 anys de La Fageda, que celebrem aquest 2022.

Som conscients de la importància d’aquest canal de comunicació digital per oferir informació de qualitat als nostres públics i facilitar el contacte amb ells. El nou espai web també reflecteix la voluntat d’avançar cap a les exigències dels nous formats.

Pel que fa a continguts, la nova plataforma compta amb diverses novetats. Per una banda, disposa d’un apartat que parla exclusivament de la nostra política en matèria de sostenibilitat: les línies mestres que guien l’estratègia, la nostra contribució en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, el resum d’accions de l’any…

D’altra banda, hem ampliat l’espai de transparència, on l’usuari pot trobar tota la documentació referent a l’estructura organitzativa i el control i avaluació de la nostra activitat.

També, posem a disposició dels nostres clients i consumidors un apartat molt complet on hi ha tots els detalls dels nostres productes i un buscador en línia que permet cercar tots els punts de venda i botigues online on es poden comprar les diferents referències de productes.

Finalment, una altra de les novetats més destacables de la nova pàgina és la secció on s’especifiquen els diferents tipus de visites que organitzem per conèixer el nostre projecte social.

Hem comptat amb l’assessorament de Neorg, l’agència que ens ha ajudat en la creació de la nova web. “El nou canal vol esdevenir una via d’interacció eficaç i actual amb l’entorn, gràcies a una navegació agradable que permet als usuaris una experiència més fàcil, ja sigui amb l’ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil”, explica Ignasi Casadevall, director general de Neorg.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials