Actualitat
15 abril 2021

Els nostres iogurts líquids estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

La primavera d’aquest 2021 rellancem la  gamma  dels nostres iogurts líquids que seran presents amb aquestes novetats als lineals dels comerços a partir del vint d’abril.

 

Les millores que els nostres  departaments d’Innovació i de Màrqueting han aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts per beure que milloren el gust, incorporen  sucre de canya, tenen  una imatge que reforça més la identitat visual de la marca i els presentem en un envàs més sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny. El format també es nou, s’ha passat dels 650 ml a 550ml.

 

Amb la  reformulació s’ha aconseguit una textura més líquida i s’han fet canvis en dos ingredients, el sucre i les aromes. Les tres referències, el natural i els gustos de llimona i maduixa,  tenen ara sucre de canya i això ha fet possible una reducció dels sucres afegits millorant doncs els valors nutricionals del producte.  Les aromes naturals dels de llimona i de maduixa també s’han renovat i evoquen més el gust de les respectives fruites. El resultat de tot plegat  s’ha traduït en un “iogurt molt bo, més líquid, lleuger i refrescant” destaca Oriol Gol, director d’Innovació.

Avançant en la sostenibilitat                  

 

Més  enllà de millorar el gust hem apostat   també  per presentar el producte en un envàs més sostenible.  La nova ampolla pesa 29 grams (abans 32,5),  està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable. Fins i tot el material de les etiquetes de l’ampolla garanteix que es desenganxen amb facilitat per permetre el reciclatge total. Aquest nou envàs evitarà una emissió de 12 tones  de CO₂.

 

 

Francesc Galí, director de Comercial i Màrqueting, subratlla que amb aquest rellançament complim el compromís amb els nostres consumidors de posar al mercat uns iogurts de granja únics,  molt bons i encaminats sempre a millorar els seus atributs en termes de salut i sostenibilitat. Estem convençuts que els canvis  revitalitzen  el producte de manera rellevant”.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials