Actualitat
06 setembre 2019

Divertida i exitosa cloenda del casal infantil de La Fageda que ha beneficiat a 33 famílies

33 famílies de La Fageda amb fills de 3 a 14 anys s’han beneficiat aquest estiu del casal infantil Les Llavors, pensat per a fills de treballadors del projecte i organitzat en prop de la conciliació familiar. El seu èxit, que avui hem vist reflectit durant la cloenda tant en les cares dels petits (n’hi han participat 45), com en les dels pares i mares, augura que tindrà continuïtat.

 width=Les vacances de Setmana Santa varen servir per fer una prova pilot. Amb l’experiència d’aquest estiu, tot apunta que La Fageda té la intenció de consolidar amb el temps el que serà un nou servei a disposició de la seva gent. De fet, aquest casal va ser una de les propostes que van sorgir de Fageda 2020, un projecte de cocreació en què vam participar totes les persones de l’organització per definir La Fageda del futur.

 width=

Marta Darnés, responsable del casal, integradora social i creadora del Projecte Ulisses, a qui La Fageda va encarregar de coordinar Les Llavors juntament amb l’empresa Corriol Serveis Educatius, s’ha expressat agraïda, emocionada i satisfeta pels resultats assolits. Segons ella, “és molt fàcil fer les coses aquí, perquè el lloc  té una màgia especial”.

 

Un tomb per diverses seccions de La Fageda amb sorpreses incloses, la projecció d’un lipdub protagonitzat pels petits, i una simpàtica foto de grup han estat algunes de les activitats que han servit per posar el punt final a un estiu molt especial.

Tan especial que a més d’un treballador li han caigut llàgrimes. “El vincle que els petits han forjat al llarg de tantes setmanes amb persones de diferents àrees, tenint cura dels horts o dinant al menjador per exemple, l’hem vist avui quan en el moment del comiat a algun li han caigut llàgrimes” ha explicat i comentat la Sara Vidal, directora de l’àrea de gestió i desenvolupament de persones.
I és que, amb fills o sense, per la gent de La Fageda, ha estat un estiu diferent i impregnat de color.

 width=

 width=

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials