Actualitat
30 agost 2022

Aquest estiu hem obert les portes a més de 13.000 persones, que han conegut el projecte de La Fageda l’any que celebrem el 40è aniversari

Estem de celebració, perquè gràcies a vosaltres hem viscut un estiu rodó. Durant els mesos de juny, juliol i agost de 2022, més de 13.000 persones han visitat la seu de La Fageda, situada a Santa Pau (Garrotxa). Unes dades molt positives, de les quals n’estem molt orgullosos i que mereixen que enviem un fort agraïment a tots els visitants que ho han fet possible, en un any tan especial per a nosaltres: l’any que celebrem el nostre 40è aniversari.

Des de La Fageda organitzem 5 tipus de visites, que permeten conèixer la nostra història i actualitat, veure la granja, les vaques, els camps de pastura i conèixer com elaborem els nostres iogurts, gelats, postres i melmelades, que es poden tastar en el moment de finalitzar la visita. Les 5 visites que preparem per a tots els interessats en conèixer el nostre projecte són:

  • Petits grangers: Els protagonistes són els més petits de la casa, que preparen i donen la llet a les nostres vedelles i porten el farratge a les vaques adultes. A més a més, petits i grans podreu visitar les nostres instal·lacions i conèixer el projecte de La Fageda.
  • La Fageda en ruta: A més de conèixer el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels productes, us proposem endinsar-vos a l’emblemàtic bosc de La Fageda d’en Jordà, gaudir de les seves curiositats, i conèixer la seva flora i fauna.
  • Visita Fageda: Pensada per conèixer el projecte, la granja i el procés d’elaboració dels nostres productes, que podreu tastar.
  • Visites per a centres educatius i agències: Visites per a conèixer el projecte de La Fageda, els nostres espais i el procés d’elaboració dels productes. N’oferim de diferents modalitats, des d’una visita més general fins a d’altres que permeten aprofundir en aspectes més concrets, com el model empresarial o el projecte d’inserció sociolaboral.
  • Jornades de formació per a emprenedors socials: Jornada a la nostra finca per conèixer en profunditat el projecte socioempresarial i compartir experiències amb el fundador i directius de La Fageda.

Al llarg de l’any, passen més de 40.000 visitants pel nostre Servei d’Atenció al Visitant, un servei que va ser creat el 1998 i que us ofereix una experiència sorprenent, acollidora, pedagògica i entretinguda.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials