Blog
06 agost 2021

Me’n vaig de La Fageda conscient d’haver crescut com a professional, però encara més com a persona

Em presento: Sóc en Kiku Ruiz, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques de l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona que ha estat els darrers sis mesos en període de pràctiques universitàries a La Fageda.

 

Encara recordo el meu primer dia aquí; una mica nerviós i sobretot il·lusionat per tot el que estava per venir. No obstant això, mai hauria dit que aprendria tantes coses noves i gaudiria tant l’experiència al llarg d’aquests últims mesos.

 

En el meu cas, vivint a Santa Pau i a cinc minuts en cotxe de La Fageda d’en Jordà, dins l’espectacular Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, l’oportunitat era idíl·lica; tenia l’oportunitat de treballar en una empresa molt ben posicionada i amb un projecte social tan important al darrere, i a més, em quedava al costat de casa! Avui, no tinc cap mena de dubte que vaig prendre una molt bona decisió.

 

Personalment, si m’hagués de quedar amb una única cosa de La Fageda de totes les que he après, crec que serien les persones. El que més m’ha sorprès és com en una empresa amb tants treballadors, et pots arribar a sentir tan còmode i dins un ambient tan familiar. Aquí tothom et saluda i és amable amb tu encara que no t’hagis presentat. Això és una cosa que valoro molt i em fan sentir orgullós d’haver format part de la “Família Fageda”.

 

En l’àmbit professional, també puc dir que m’he sentit acompanyat i part de l’equip des del primer dia. He tingut l’oportunitat de compartir el meu lloc de treball amb grans professionals del món de la comunicació i els estic molt agraït per la confiança que m’han estat brindant fins a l’últim dia. I és que la realitat és que un mateix treballa molt millor i més motivat quan sent que forma part d’un equip i, sobretot, es sent un més de l’empresa.

 

He tingut l’oportunitat de treballar amb tota classe de suports i eines digitals i de crear contingut per diferents plataformes, sigui a nivell de xarxes socials o en clau interna dins l’empresa. També he estat editant imatges amb Photoshop, dissenyant gràfics vectorials amb l’Adobe Illustrator, creant infografies, maquetant revistes, editant vídeos, presentacions, participant en reunions i rodatges… però, sobretot, he estat APRENENT.

Estic molt agraït per haver tingut l’oportunitat de formar part d’aquesta família, i m’emporto molts bons records de tot el que he viscut. Vull donar les gràcies sobretot al Departament de Comunicació: a l’Esther, l’Albert Riera, l’Albert Terradellas, la Roser i l’Eva, ja que de tots ells m’emporto un gran aprenentatge.

 

També vull donar les gràcies als companys dels altres departaments amb qui he compartit tasques o idees, ja que significa molt per mi que hagin sabut valorar la meva feina i m’hagin demanat un cop de mà quan ho han necessitat. Si em fiqués a mencionar els noms de tothom amb qui m’agradaria donar un agraïment crec que no acabaria mai.

 

Me’n vaig d’aquí conscient d’haver crescut com a professional, però encara més com a persona. Gràcies per tot.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials