Blog
14 maig 2021

Què s’endú de La Fageda en Gerard, estudiant en pràctiques de Publicitat i Relacions Públiques?

En Gerard, a les oficines de La Fageda.

 

Sóc Gerard Viladecàs, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques i avui acaba el meu període de les pràctiques universitàries a La Fageda. En el moment que em van comunicar que tenia l’oportunitat de realitzar les pràctiques a La Fageda no ho vaig dubtar! De totes maneres encara no era conscient de la gran experiència que estava a punt de començar a viure.

 

Crec que si haig de descriure el que han estat per mi els últims 4 mesos, la paraula seria “admiració”.

 

Admiració pel projecte. Quan vaig arribar a La Fageda pensava que anava a treballar a una empresa ordinària amb un projecte social al darrere, però no en sabia la magnitud. Aquí es treballa amb i per a les persones. He tingut l’oportunitat de conèixer en Cristóbal Colón, fundador de La Fageda. Una persona molt interessant amb mil històries per explicar i que t’ajuden a créixer com a persona.

 

Admiració per l’entorn. Un cop agafes el trencant en direcció a Mas Els Casals et quedes hipnotitzat amb el bosc de faigs que travesses per arribar a La Fageda. Crec que no hi ha millor manera de començar el dia. Cada dia em sentia un privilegiat de poder treballar en aquest entorn.

 

Admiració per les persones. He estat al departament de comunicació, envoltat de grans professionals com són l’Ester, la Roser i els Alberts. Des del primer moment em vaig sentir molt acompanyat per part de tots ells. Participava en reunions amb l’equip, en projectes com el pla de comunicació del rellançament dels iogurts líquids, creant infografies i contingut per a les xarxes socials, editant imatges i vídeos… M’han fet sentir un més de l’equip des del primer dia i m’han permès aplicar el que he estat aprenent durant la carrera amb total llibertat.

 

Una de les infografies que ha fet en Gerard durant la seva estada de pràctiques.

 

Per acabar, simplement em queda agrair a tots i cada un de les grans persones i professionals que formen part del projecte. Gràcies per ensenyar-me, tant en l’àmbit professional com sobretot en el personal.

 

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials