BASES LEGALS – Concurs dels 10 anys de melmelades

Novembre i desembre de 2022

1. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ  

Entraran a formar part del concurs tots aquells usuaris d’Instagram i de Facebook que ens segueixin, que etiquetin amb qui compartirien les melmelades del premi (aquest també ha de tenir compte d’Instagram o facebook), i que facin m’agrada a la publicació. Un mateix usuari pot comentar tantes vegades com vulgui, sempre etiquetant a diferents usuaris d’Instagram o Facebook. 

El concurs començarà el divendres 18 de novembre de 2022 a les 10:00 h i el termini màxim per comentar a la publicació serà el 6 de desembre de 2022 a les 9:00 h. 

El guanyador es triarà el dimarts 6 de desembre a través de l’eina Easypromos, que generarà un guanyador de manera aleatòria, amb el seu respectiu certificat d’autenticitat. L’usuari serà contactat a partir del dia 6 de desembre via missatge privat per explicar-li com gaudir del premi. El nom del guanyador es podrà fer públic als mateixos comptes d’Instagram i Facebook de La Fageda. És molt important no seguir i no respondre a perfils que no siguin els oficials de La Fageda i que en puguin suplantar la identitat. En cap cas proporcionarem cap enllaç en el moment d´informar al guanyador.

2. RESOLUCIÓ DEL CONCURS 

El comentari guanyador serà triat a través de l’eina Easypromos durant el dimarts 6 de desembre de manera aleatòria entre tots els comentaris de Facebook i Instagram. Quan s’obtingui un nom, es comprovarà que reuneixi tots els requisits per la participació del concurs, especificat en el punt 1. Si aquest no reuneix els requisits, s’escollirà un substitut del premi entre els suplents que proporciona la mateixa eina Easypromos. 

Un mateix usuari pot comentar tantes vegades com vulgui, sempre etiquetant a diferents usuaris de Facebook o Instagram. 

3. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta promoció no està en absolut patrocinada, aprovada, o administrada per Facebook o Instagram. Estareu proporcionant la vostra informació a La Fageda, en cap a cas a Facebook o Instagram. 

4. EL PREMI

El premi consisteix en un lot de 4 melmelades al mes durant un any (48 melmelades en total). Es podrà seleccionar els gustos de les melmelades entre les 7 referències de 230 grams que actualment hi ha al mercat. S’acordarà el sistema d´entrega amb el guanyador, amb una periodicitat d’entrega mínima trimestral. L´enviament es farà al domicili del guanyador, sempre que aquest sigui nacional. També s´oferirà la possibilitat de recollir-lo tot de cop al Centre d’Atenció al Visitant de La Fageda. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, o no es dona resposta al missatge on es notifica a l’usuari que ha guanyat el premi, s’entendrà que renuncieu i La Fageda no us haurà de compensar.

5. ADDICIONAL

La Fageda es reserva el dret de no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis amb relació al concurs. 

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials