Blog
21 febrer 2022

Adil Hoummi, una història de formació professional al costat de La Fageda

A La Fageda formem part del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”, que promou la formació i la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social. Aquesta iniciativa ens brinda l’oportunitat de ser Punt de Formació Incorpora i treballar amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones en situació de vulnerabilitat a través d’una implicació activa en tot el procés formatiu que realitzen.

Avui us expliquem l’experiència de l’Adil Hoummi en el marc d’aquest programa. Ha rebut formació competencial i tècnica, així com orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral per part del nostre Servei d’Inserció Laboral (SIL).

Formació a mida per a les empreses

El SIL s’encarrega d’identificar una necessitat formativa d’una empresa i es treballa conjuntament, des del primer moment. Des de La Fageda s’identifiquen les competències transversals necessàries de la persona que forma part del programa Incorpora i se l’ajuda a desenvolupar-les.

Seguidament, l’empresa col·laboradora imparteix una formació tècnica professional al candidat, tenint en compte el perfil professional demandat. A continuació, el participant inicia unes pràctiques no laborals per posar en pràctica tots els coneixements adquirits a les dues formacions.

Finalment, l’empresa avalua els resultats de les pràctiques realitzades, amb el suport i l’assessorament del SIL. Es valora el seu perfil per tenir-lo en compte al procés de selecció i/o per la seva incorporació en el lloc de treball definit prèviament.

Tant les persones inserides, com l’empresa, reben el nostre suport durant tot el procés, amb l’objectiu de vetllar per un bon desenvolupament i consolidació de la persona en el lloc de feina.

Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials