“El sentit del treball és un treball amb sentit”

Treballem per millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones en risc d’exclusió social de la Garrotxa, mitjançant un treball real i digne.

Fes-te Arrelat i gaudeix en exclusiva de La Fageda!

Arrelats és la nova comunitat que uneix a totes les persones que comparteixen el sentit i els valors del nostre projecte.

Orígens, un nou concepte de iogurt

Una de les innovacions d'aquest 2022 per celebrar el nostre 40è aniversari

És un iogurt natural de quall ferm, amb una mica de nata extra i una textura que recorda al grec

Més informació

40 anys de compromís social

1982-2022

De la bona llet, els millors iogurts

Sabeu per què tots els nostres productes lactis són tan bons i naturals?

Perquè els elaborem amb llet fresca de les nostres vaques frisones, que criem amb la màxima cura assegurant el seu benestar físic i emocional.

Descobriu-los

Veniu a visitar-nos

Voleu viure una experiència Fageda?

Oferim diferents modalitats de visita perquè grans i petits pugueu conèixer de prop el projecte, la granja, el procés d’elaboració i el model empresarial de La Fageda.

Visites
Novetats a La Fageda
Actualitat
23 gener 2023
30 anys de la posada en marxa de la fàbrica de iogurts i de les primeres comandes als hospitals

El mes de gener de 1993, vam posar en marxa la nostra fàbrica de làctics i uns dies més tard, sortien els primers iogurts cap a l’Hospital Vall d’Hebron.

Llegir més
Blog
30 gener 2023
“La Fageda és un lloc únic, que dona il·lusió i oportunitats a les persones”, Aleix Mesa, el treballador més jove de la plantilla

La primera entrevista de l’any 2023 l’hem volgut dedicar a la persona més jove que treballa a La Fageda, l’Aleix Mesa, de 20 anys.

Llegir més

La Fageda, un projecte socioempresarial

Som un projecte social amb la missió de millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa. Per assolir aquest objectiu, hem creat una estructura empresarial potent que concep el treball com una eina que ens dignifica, i també oferim diversos serveis assistencials. A La Fageda, acompanyem cada persona perquè desenvolupi al màxim les seves capacitats.

Coneixeu el nostre projecte

Els nostres productes

Iogurts i bífidus, postres làcties, gelats i melmelades. Són les famílies de productes de La Fageda, que fem a la nostra finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Elaborem els lactis amb la llet fresca de les nostres granges i les melmelades amb ingredients curosament seleccionats. Controlem tots els processos de producció sota estrictes requisits de qualitat per oferir uns productes bons i saludables. I caminem cap al futur amb la clara voluntat de crear nous gustos i formats per adaptar-nos al dia a dia dels nostres consumidors.

Compromesos amb la sostenibilitat des del primer dia

El nostre compromís amb la sostenibilitat és a l’origen del projecte, que va néixer per contribuir a resoldre una problemàtica social. La voluntat de dignificar la vida de les persones és inseparable del respecte al nostre entorn. Per això, treballar per a un món més sostenible forma part de la nostra raó de ser, i cada dia ens esforcem per desenvolupar i implantar bones pràctiques en aquesta direcció.

Més informació

Voleu visitar La Fageda?

Viviu una experiència Fageda gaudint de la màgia de l’entorn i coneixeu de prop el projecte, la nostra filosofia, la granja i els processos d’elaboració dels productes, que també podreu tastar. Des del Servei d’Atenció al Visitant us oferim diverses modalitats de visita: per a centres educatius, grups i entitats, famílies i infants. També organitzem jornades de formació per a emprenedors socials.

Veniu a visitar-nos
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials