Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

 

Identitat: LA FAGEDA FUNDACIÓ – NIF: G17808247
Adreça postal: MAS ELS CASALS S / N – 17811 – SANTA PAU – GIRONA
Telèfon: 972681010
Correu electrònic: rgpd@fageda.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

 

A la FAGEDA FUNDACIÓ tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la prospecció d’enviament de comunicacions comercials a base a l’interès demostrat sobre els nostres productes i serveis.


Per quant de temps conservarem les seves dades?


Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i si s’escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.


Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?


Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
▪Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis i / o productes sobre la base de sol·licituds PRÈVIES mantingudes amb el responsable del tractament.

▪Consentiment de l’interessat: Enviament d’invitacions per participar en degustacions, enquestes, sortejos i concursos.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?


Les dades es comunicaran als següents destinataris:

Tercers països.

 

Transferències de dades a tercers països?

 

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

Mailchimp, amb la finalitat d’Enviament de comunicacions comercials i recepció de newsletters. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consentiment explícit de l’interessat. Podeu consultar informació addicional a: Contracte establert amb Mailchimp indicat el la següent URL.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves informació?

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a LA FAGEDA FUNDACIÓ estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

 

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

 

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, LA FAGEDA FUNDACIÓ deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament

 

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.


Com hem obtingut les dades?


Les dades personals que tractem a LA FAGEDA FUNDACIÓ procedeixen del propi interessat

Les categories de dades que es tracten són:
▪ Dades identificatives
▪ Adreces postals i electròniques
▪ Informació comercial

 

Actualitat  flecha_azul

Vols ser el millor gelater de l’estiu?

 

10-07-2019

 

 

Presentem “El Gelater”, el nou joc de cartes de La Fageda.

 

 
Descarregar el joc

El prestigiós The Arbinger Institute (USA) concedeix a La Fageda el premi “Canviant la mirada del món”

 

02-07-2019

 

El guardó l’ha recollit el president de La Fageda, Cristóbal Colón, en un acte que ha tingut lloc a Salt Lake City.

 
Seguir llegint

El iogurt natural sense lactosa, tindrà textura cremosa i incorpora el color morat

 

26-06-2019

 

El canvi a textura cremosa respon a la nostra voluntat de millorar la qualitat organolèptica d’aquest producte que tenim al mercat des de fa 3 anys i ha comportat una nova formulació.

 
Seguir llegint