Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

 

Identitat: LA FAGEDA FUNDACIÓ – NIF: G17808247
Adreça postal: MAS ELS CASALS S / N – 17811 – SANTA PAU – GIRONA
Telèfon: 972681010
Correu electrònic: rgpd@fageda.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

 

A la FAGEDA FUNDACIÓ tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la prospecció d’enviament de comunicacions comercials a base a l’interès demostrat sobre els nostres productes i serveis.


Per quant de temps conservarem les seves dades?


Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i si s’escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.


Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?


Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
▪Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre els nostres serveis i / o productes sobre la base de sol·licituds PRÈVIES mantingudes amb el responsable del tractament.

▪Consentiment de l’interessat: Enviament d’invitacions per participar en degustacions, enquestes, sortejos i concursos.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?


Les dades es comunicaran als següents destinataris:

Tercers països.

 

Transferències de dades a tercers països?

 

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

Mailchimp, amb la finalitat d’Enviament de comunicacions comercials i recepció de newsletters. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Consentiment explícit de l’interessat. Podeu consultar informació addicional a: Contracte establert amb Mailchimp indicat el la següent URL.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves informació?

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a LA FAGEDA FUNDACIÓ estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

 

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

 

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, LA FAGEDA FUNDACIÓ deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

 

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament

 

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.


Com hem obtingut les dades?


Les dades personals que tractem a LA FAGEDA FUNDACIÓ procedeixen del propi interessat

Les categories de dades que es tracten són:
▪ Dades identificatives
▪ Adreces postals i electròniques
▪ Informació comercial

 

Actualitat  flecha_azul

El model de gestió sostenible de La Fageda aposta per a la reducció de residus

 

05-06-2018

 

El dia a dia de La Fageda implica el consum i la gestió d’un gran volum de recursos que cal optimitzar i racionalitzar. La nostra política de preservació del medi aposta per un model de gestió sostenible ambientalment i econòmica centrat a reduir, reciclar i reutilitzar.

 
Seguir llegint

Entrevista a Miquel Vilanova, en Miki, responsable de làctics

 

01-06-2018

 

La seva etapa laboral es va iniciar quan tenia 16 anys, d’operari en diferents empreses càrnies i també realitzant serveis com a repartidor. El 1998, una coneguda seva que  treballava a La Fageda li comenta que busquen un nou operari per a la fàbrica de iogurts. Ell, que no havia treballat mai al sector dels làctics, decideix provar-ho perquè té ganes de fer un canvi a la seva vida.

 
Seguir llegint

Els pilars d’una alimentació saludable per a tota la família.

 

28-05-2018

 

Menja saludablement per viure més i millor   Avui ningú no dubta de l’estreta relació que existeix entre allò que mengem i la nostra salut. Menjar és una acció que fem cada dia de la nostra vida.

 
Seguir llegint